reklama

Kurča na šlahačke

Pridal/a oslive dňa 06. 11. 2007 - 09:04 - Recepty oslive
obrázok k receptu

reklama

Kura na šlahačke

Ingrediencie
1 kus kurča
  soľ
  šľahačka
  vajce
  múka
  strúhanka
Článok pokračuje pod video reklamou
Článok pokračuje pod video reklamou
Postup

Umyte kurča rozporcujeme na menšie kúsky. Osolíme, obalíme v trojobale, ako rezne. Dáme do pekáča a zalejeme šľahačkou. Dáme piecť asi na 180 - 200 - zakryté asi 30 min. Potom odokryjeme a necháme dopiecť - do ružova.

Výnos
4 Porcie
Celkový čas
1 hod
Čas prípravy
1 hod
Čas varenia / pečenia
0 minút

reklama


reklama

lydusha (bez overenia), Ut, 06. 11. 2007 - 11:04

to moze byt dobre, mnaaaaaaan
♥♥♥

tanka, Ut, 06. 11. 2007 - 11:11

Ja som nechápavá :-D . To budeme vyprážať na oleji? Nebudeme obracať?

oslive, Ut, 06. 11. 2007 - 13:50

Nie len dať do pekáča a nechať tak - obalit naukladať do pekáča a nechať tak neobracať.

lydusha (bez overenia), Ut, 06. 11. 2007 - 11:14

podla mna nie, obalime, dame do pekaca, zalejeme slahackou a zapekame
alebo nie?
Ja takto vyprazam kurca....poolejujem pekac a sup s tym do rury...po chvilke obratim a dopecem z druhej strany
je to mnam, stavnate a nie je to take nasiaknute olejom

♥♥♥

tanka, Ut, 06. 11. 2007 - 11:20

Ahá, ale aj tak mi to nejde dohlavy, to sa neprihorí? Ja to akože zasa "nekúpem" v oleji, dávam ho tak primneřene. Ten recept so šlahahačkou môže byť dobrý, len ja si aj tak to technické prevedenia pečenia neviem predstaviť. A obalované mäso sa predsa nepečie "nasucho", veď tá strúhanka potom zhorí, či nie?

oslive, Ut, 06. 11. 2007 - 13:52

Nie nezhori. Strúhanka je poliata tou šlahačkou. Masko si trochu štavy pusti. Na spodu sa to trochu prichytí ale je to výborne. Doma sa bijeme kto si prvý uchytí ten prichytený spodok :-}

Elenka, Ut, 06. 11. 2007 - 11:21

Myslím, že bez tuku. Ja takto robievam aj prírodné rezne (kuracie alebo bravčové) - len poukladám na plech, zalejem šľahačkou a posypem syrom - mňam

tanka, Ut, 06. 11. 2007 - 11:24

prírodné áno, ale v strúhanke? Si asi sedím na kábli, mi prepáčte za "blbé" otázky.(blush)

oslive, Ut, 06. 11. 2007 - 13:55

ak chcete može pekáč potrieť olejom, ale šľahačka je dosť mastná 33 %

tanka, Ut, 06. 11. 2007 - 14:05

Ďakujem, už chápem, práve sa mi uvolnilo vedenie :-D Vyskúšam, lebo to musí byť určite výborné

gabča, Po, 12. 11. 2007 - 18:44

Bože baby,vy ste ale nechápavé!!!:-P :-P :-P Skoro ako moja svokra!(blush) Ja tiež "vysmážam" kurča v rúre,normále trojobal,plech len potretý olejom a obalené kúsky kuraťa len trošičku pokvapkám olejom a je to fantastickééééé!:-D Ale nemám to zo svojej hlavy,ale od Petra Novotného z telky. :-D A práve ma napadlo,že som to už dlho nerobila!Bežím do obchodu.....

tanka, Ut, 13. 11. 2007 - 08:36

No až taká nechápavá nie som:-O , ja tiež vysmážam v rúre, pre toľko hladošov keď mám variť, by som vystála pri plotničke jamu, kým by som vypražila všetky rezne B-] Išlo mi len o množstvo oleja to bola pre mňa zápletka ;-)

lydusha (bez overenia), Ut, 13. 11. 2007 - 15:41

♥♥♥skusala som to, je to genialne, mnamnam
a bez oleja ta slahacka ma tuku dost

reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama