Roštenka so sardelovou pastou

Popis

Roštenka so sardelovou pastou

Roštenka so sardelovou pastou - recept

Zhrnutie

Porcie
Porcie
Čas prípravy
30 minút
Čas varenia / pečenia
Celkový čas
30 minút

Ingrediencie

1kilogramhovädzie mäso
 trochasoľ + mleté čierne korenie
 trochahladkej múky
 trochaolej
 trochahorčice
 trochasardelová pasta
3kusycibule

Inštrukcie

Hovädzie mäso narežeme na plátky, naklepeme, osolíme a okoreníme, natrieme horčicou a trochou sardelovej pasty.

Potom rozpálime olej na panvici a prudko opečieme plátky mäsa, ktoré pred vložením na panvicu trošku poprášime hladkou múkou.

Z oboch strán opečené mäso /aj s výpekom/ dáme potom do kuchty, podlejeme troškou vody a dusíme.

Medzitým si na panvičke opražíme na kolieska pokrájanú cibuľu.

Ako príloha je dobrá ryža, ale môžu byť aj zemiaky, či už varené, pečené alebo hranolky.

Vaše hodnotenie: Žiadne
0
Zatiaľ nehodnotené
 

Naničmama.sk

Každá z nás sa občas cíti nanič. S nami ten pocit prekonáte!
Zvládnite spolu s nami deti, manžela, domácnosť, varenie, prácu, zdravie, krásu ... Všetko vrámci hesla - Som krásna, múdra, úspešná a už len občas v "depresii" ;). Podeľte sa o svoje zážitky, skúsenosti v blogu, požiadajte o radu v diskusnom príspevku, alebo v právnej poradni, podeľte sa so svoj recept, pridajte obrázok