roštenka

Popis

roštenka

roštenka - recept

Zhrnutie

Porcie
Porcie
Čas prípravy
30 minút
Čas varenia / pečenia
Celkový čas
30 minút

Ingrediencie

1kilogramhovädzie mäso
 trochasoľ + mleté čierne korenie
 trochahladkej múky
 trochaolej
 trochahorčice
 trochasardelová pasta
3kusycibule

Inštrukcie

Hovädzie mäsko narežeme na plátky, naklepeme , osolíme a okoreníme , natrieme horčicou a trochou sardelovej pasty. Potom rozpálime olej na panvici a prudko opečieme plátky mäsa, ktoré pred vložením na panvicu trošku poprášime hladkou múkou. Z oboch strán opečené mäso / aj s výpekom/ dám potom do kuchty , podlejem troškou vody a dusím. Medzitým si na panvičke opražím na kolieska pokrájanú cibuľu. Ako príloha je dobrá ryža, ale môžu byť aj zemiaky či už varené , pečené alebo hranolky.

Poznámky

ako príloha je dobrá ryža, zemiaky, hranolky - kto má čo rád

Vaše hodnotenie: Žiadne
0
Zatiaľ nehodnotené
 

Naničmama.sk

Každá z nás sa občas cíti nanič. S nami ten pocit prekonáte!
Zvládnite spolu s nami deti, manžela, domácnosť, varenie, prácu, zdravie, krásu ... Všetko vrámci hesla - Som krásna, múdra, úspešná a už len občas v "depresii" ;). Podeľte sa o svoje zážitky, skúsenosti v blogu, požiadajte o radu v diskusnom príspevku, alebo v právnej poradni, podeľte sa so svoj recept, pridajte obrázok