
M.á.r.i.a | Vysmážaný baklažán
Vysmážaný baklažán je vhodný na večeru so šalátom. Výborne chutí aj na teplej hrianke.
1 | kus | baklažán |
2 | kusov | bielok |
100 | gramov | kukuričná strúhanka |
1 | polievková lyžica | parmezán |
Baklažán si nakrájame na rovnako hrubé kolieska asi tak 1 cm. Dobre ho nasolíme z obidvoch strán a necháme na savej utierke 30 min. nech sa vypotí. Potom servítkom dobre vysajeme prebytočnú vodu.
Do strúhanky pridáme na jemno nastrúhaný syr a obalíme v nej kolieska baklažánu. Bielka si vymiešame s 2 polievkovými lyžicami vody, namočíme kolieska a opäť obalíme v strúhanke.
Vysmážame na panvici len jemne s olejom z obidvoch strán do zlatista...tak 4 min. z každej strany.

M.á.r.i.a
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
Ďalšie recepty