Vysmážaný baklažán

Pridal/a M.á.r.i.a

Vhodný na večeru a k nemu šalát ale aj položiť na teplú hrianku

Vysmážaný baklažán - recept
Porcie
Porcie
Čas prípravy
45 minút
Čas varenia / pečenia
8 minút
Celkový čas
53 minút

Ingrediencie

1kusbaklažán
2kusybielka
100gramovkukuričná strhanka
1polievková lyžicaparmezan (čedar alebo iný syr)

Inštrukcie

Baklažán si nakrájame na rovnako hrubé kolieska asi tak 1 cm. Dobre ho nasolíme z obidvoch strán a necháme na savej utierke 30 min. nech sa vypotí. Potom servítkom dobre vysajeme prebytočnú vodu. Do strúhanky pridáme na jemno nastrúhaný syr a obalíme v nej kolieska baklažanu. Bielka si vymiešame s 2 pl vody, napočíme kolieska a opäť obalíme v strúhanke. Vysmážame na panvici len jemne s olejom z obidvoch strán do zlatista...tak 4 min. z každej strany.

Postup: 

Vysmážaný baklažán - recept postup 1
Vaše hodnotenie: Žiadne
0
Zatiaľ nehodnotené
 

Naničmama.sk

Každá z nás sa občas cíti nanič. S nami ten pocit prekonáte!
Zvládnite spolu s nami deti, manžela, domácnosť, varenie, prácu, zdravie, krásu ... Všetko vrámci hesla - Som krásna, múdra, úspešná a už len občas v "depresii" ;). Podeľte sa o svoje zážitky, skúsenosti v blogu, požiadajte o radu v diskusnom príspevku, alebo v právnej poradni, podeľte sa so svoj recept, pridajte obrázok