
Koláč nemusí byť len sladký.
slanina | ||
3 | kusov | cibuľa |
200 | gramov | kyslá smotana |
500 | gramov | hladká múka |
1 | deciliter | olej |
1⁄2 | čajová lyžička | soľ |
1 | čajová lyžička | cukor |
1 | balík | droždie |
Na panvici osmahneme slaninku, pridáme na hrubšie kolieska pokrájanú cibuľu, osolíme a podusíme. Necháme vychladnúť.
Medzitým si urobíme cesto. V mise vymiešame všetko okrem kyslej smotany, je to vďačné cesto, vôbec nemusí kysnúť a je vynikajúce na hocijakú pizzu.
Plech trošku vytrieme olejom prenesieme naň a natenko vyvaľkané cesto a popicháme ho vidličkou.
Kyslú smotanu vymiešame s troškou soli a natrieme na cesto.
Na vrch dáme opraženú slaninu s cibuľou.
Rúru nahrejeme na najvyššiu teplotu a dáme piecť.
Záleží od typu rúry, ale nepečie sa viac ako 5-10min.
Na toto cesto stačí natrieť kečup,1 lečo, pár koliesok šunky a po upečení nastrúhať syr a máme ďalšiu pizzu za 10 min.
Ďalšie recepty
Pardon,asi ma kopla hladna muza.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
naaaahodou, bozsky preklep
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Hladnu muku? Hehe aj ja som hladna. Toto vyzera lakavo, mnamnam