
porcie závisia od toho koľko si kto naberie a z akého množstva surovín sa to spraví :D nedokážem uviesť gramáž atd. bo sama to varím tak od oka, hlavne aby mäsko bolo dostatočne ponorené v omáčke, ktorá by mala "utopiť" aj cestoviny
kuracie prsia | ||
soľ | ||
mleté čierne korenie | ||
smotana na varenie | ||
Niva | ||
petržlenová vňať | ||
kôpor | ||
cibuľa | ||
olej |
Na troške oleja osmahneme cibuľku (pór), pridáme na kocky pokrájané kuracie prsia (osolené a okorenené)- orestujeme..pridáme nastrúhanú Nivu alebo iný syr( podľa chuti) a necháme roztopiť. Dolejeme smotanou ( tak aby omáčka nebola príliš hustá) a dochutíme bylinkami. Necháme prevrieť (môžeme zahustiť mškrobom alebo múkou ak je omáčka pririedka)... najlepšie chutí s cestovinami :)
Jednoduché a určite aj chutné