reklama
Chutná nátierka na chlieb
Ingrediencie
1 | zväzok | červená reďkovka |
150 | gramov | mrkva |
2 | kusov | vajce |
100 | gramov | tvaroh |
50 | gramov | rastlinné maslo |
2 | polievkové lyžice | pažítka |
Postup
Očistenú reďkovku, mrkvu, natvrdo uvarené vajcia najemno postrúhame, pridáme vymiešaný tvaroh s maslom (alebo syrom), pažítku a premiešame. Môžeme pridať aj iné rôzne zeleniny - napr. zbytok čínskej kapusty (môj prípad), mladú cibuľku a pod. Necháme odstáť v chladničke. Solíme až pred podávaním.
Výnos
6 Porcie
Celkový čas
10 minút
Čas prípravy
10 minút
Čas varenia / pečenia
0 minút
reklama
reklama
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
Ďalšie recepty
Zelenina pečená v rúre
Kamila | Zelenina pečená v rúre
Zelenina pečená v rúre
Rýchla a jednoduchá príprava zeleniny, ktorá si vás získa nielen krásnymi farbami, ale hlavne chuťou. Zeleninu môžete použiť ľubovoľnú, hodia sa aj šampiňóny. Zemiaky som piekla, aby tam mala rodina aspoň niečo známe.
Hrnčekové kakaové palacinky
Slavka K | Hrnčekové palacinky
Hrnčekové kakaové palacinky
U nás veľmi obľúbené, vláčne kakaové, palacinky, deti ich majú veľmi radi. Hrnček používam väčší cca 400 ml.