reklama

Pangasius v rajčinovo-zeleninovej omačke

Pridal/a Verisska dňa 03. 02. 2010 - 21:42 - Recepty Verisska
obrázok k receptu

reklama

veľmi jednoduché a rýchle na prípravu a hlavne hutné,kto má rád ryby

Ingrediencie
1⁄2 kilogram pangasius
1 plechovka paradajka
1 kartón paprika
1 kartón paradajka
1 kartón pór
4 strúčiky cesnak
2 decilitre voda
3 polievkové lyžice olivový olej
  trocha soľ
  trocha mleté čierne korenie
  trocha vegeta
  trocha chilli korenie
Článok pokračuje pod video reklamou
Článok pokračuje pod video reklamou
Postup

Na oleji orestujeme rýchlo nakrájaný por na kolieska,pridáme prelisovaný cesnak,konzervu rajčin,pokrajanú papriku a paradajku na rezance podlejeme vodou a ochutíme koreninami.Prikrité necháme prejsť varom 10 min.a potom pridáme rybu pokrájanú na väčšie kocky.Prikrité ešte dusíme 5 minút.

Doplňujúce poznámky

Najvhodnejšia príloha hociaká cestovina.

Výnos
4 Porcie
Celkový čas
30 minút
Čas prípravy
30 minút
Čas varenia / pečenia
0 minút

reklama


reklama

lia6, St, 03. 02. 2010 - 22:29

Juj, ale aj zemiaková kašaÁno Slnko

reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama