
reklama
Mám rada jednoduché jedlá. Toto je jedno z nich.
Ingrediencie
360 | gramov | špagety |
8 | kusov | sardelky |
1 | strúčik | cesnak |
1 | zväzok | petržlenová vňať |
4 | polievkové lyžice | strúhanka |
trocha | parmezán | |
trocha | olivový olej | |
trocha | soľ |
Postup
Cesnak olúpeme, do hrnčeka dáme 4 PL oleja, strúčik cesnaku vcelku, sardely z konzervy a na miernom plameni povaríme 5 minút.
Potom cesnak vyberieme a sardely roztlačíme na kašu a pridáme k nim najemno nasekaný petržlen.
Strúhanku opečieme na 1 PL oleja dozlata a chrumkava a pridáme do omáčky.
Špagety uvaríme v osolenej vode "al dente" a scedíme, premieša,e so sardelovou omáčkou a podávame posypané strúhaným parmezánom.
Výnos
4 Porcie
Celkový čas
25 minút
Čas prípravy
10 minút
Čas varenia / pečenia
15 minút
reklama
reklama
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
Ďalšie recepty
Zemiakový prívarok s bravčovým perkeltom
Martuška 123 | Zemiakový prívarok s bravčovým perkeltom
Zemiakový prívarok s bravčovým perkeltom
Zemiakový prívarok alebo zemiaky na kyslo - jednoduché a tradičné jedlo, ktoré sa výborne hodí k mäsu.
Plnené kuracie prsia zapečené v slaninke
Martuška 123 | Plnené kuracie prsia zapečené v slaninke
Plnené kuracie prsia zapečené v slaninke
Kuracie prsia plnené syrom a šunkou a zapečené v slanine. Jednoduchý a chutný recept k nedeľnému obedu.