
reklama
Mám rada jednoduché jedlá. Toto je jedno z nich.
Ingrediencie
360 | gramov | špagety |
8 | kusov | sardelky |
1 | strúčik | cesnak |
1 | zväzok | petržlenová vňať |
4 | polievkové lyžice | strúhanka |
trocha | parmezán | |
trocha | olivový olej | |
trocha | soľ |
Postup
Cesnak olúpeme, do hrnčeka dáme 4 PL oleja, strúčik cesnaku vcelku, sardely z konzervy a na miernom plameni povaríme 5 minút.
Potom cesnak vyberieme a sardely roztlačíme na kašu a pridáme k nim najemno nasekaný petržlen.
Strúhanku opečieme na 1 PL oleja dozlata a chrumkava a pridáme do omáčky.
Špagety uvaríme v osolenej vode "al dente" a scedíme, premieša,e so sardelovou omáčkou a podávame posypané strúhaným parmezánom.
Výnos
4 Porcie
Celkový čas
25 minút
Čas prípravy
10 minút
Čas varenia / pečenia
15 minút
reklama
reklama
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
Ďalšie recepty
Omeleta
Alica7 | Omeleta
Omeleta
Chutná omeleta s kukuricou alebo hráškom vhodná nielen na raňajky.
Zemiakové bryndzové pirohy
Alica7 | Zemiakové bryndzové pirohy
Zemiakové bryndzové pirohy
Najlepšie domáce pirohy zo zemiakového cesta plnené bryndzovo-zemiakovou plnkou.