
Martuška123 | Bravčové karé na prírodno
reklama
Chutný obed s bravčového mäsa plneného so slaninou.
Ingrediencie
3⁄4 | kilogram | bravčové karé |
200 | gramov | anglická slanina |
3 | plechovky | francúzska horčica |
trocha | soľ | |
trocha | čierne korenie | |
trocha | olej | |
100 | millilitrov | červené víno |
Postup
Uvedené množstvá sú orientačné. Karé bez kosti nakrájame na plátky, budeme ich spájať po dva. Naklepeme ich, osolíme, okoreníme a potrieme horčicou. Na to poukladáme plátky slaninky a preložíme druhým plátkom a okraje popritláčame tĺčikom.
Pripravené mäso v obalíme v hladkej múke a na rozohriatom oleji prudko poopekáme z obidvoch strán. Podlejeme trochou vínom a prikryté dusíme do mäkka.
Podávame s akýmikoľvek zemiakmi.
Výnos
4 porcie
Celkový čas
1 hod, 15 minút
Čas prípravy
15 minút
Čas varenia / pečenia
1 hod
reklama
reklama
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
Ďalšie recepty