Mleté mäso, spracovane jednoduchým spôsobom do chutných karbonátok

Porcie | |
---|---|
Zdroj | Internet |
Čas prípravy | 30 minút |
Čas varenia / pečenia | 30 minút |
Celkový čas | 1 hod |
Ingrediencie
500 | gramov | bravčový bôčik prerastený |
400 | gramov | tvrdý syr |
vajce | ||
hladká múka | ||
strúhanka | ||
olej |
Inštrukcie
Bravčový bôčik pomelieme, pridáme strúhaný syr, dôkladne premiešame a necháme 24 h.v chlade.
Masu netreba dochucovať chute sa dokonale spoja a zvýraznia.
Po odležaní z masy tvarujeme bochnícčky ktoré obaľujeme v trojobale a klasický vyprážame v oleji.
Podávame s opekanými zemiakmi, alebo zemiakovou kašou.
Dobrú chuť.