Holandský rezeň

Pridal/a Jessika

Mleté mäso,  spracovane jednoduchým spôsobom do chutných karbonátok

Holandský rezeň  - recept
Porcie
Porcie
ZdrojInternet
Čas prípravy
30 minút
Čas varenia / pečenia
30 minút
Celkový čas
1 hod

Ingrediencie

500gramovbravčový bôčik prerastený
400gramovtvrdý syr
  vajce
  hladká múka
  strúhanka
  olej

Inštrukcie

Bravčový bôčik pomelieme, pridáme strúhaný syr, dôkladne premiešame a necháme 24 h.v chlade.

Masu netreba dochucovať  chute sa dokonale  spoja a zvýraznia. 

Po odležaní z masy tvarujeme bochnícčky  ktoré  obaľujeme v trojobale a klasický vyprážame v oleji.

Podávame s opekanými zemiakmi, alebo zemiakovou kašou.

Dobrú chuť.

Vaše hodnotenie: Žiadne
0
Zatiaľ nehodnotené

Sezónne recepty

 

Naničmama.sk

Každá z nás sa občas cíti nanič. S nami ten pocit prekonáte!
Zvládnite spolu s nami deti, manžela, domácnosť, varenie, prácu, zdravie, krásu ... Všetko vrámci hesla - Som krásna, múdra, úspešná a už len občas v "depresii" ;). Podeľte sa o svoje zážitky, skúsenosti v blogu, požiadajte o radu v diskusnom príspevku, alebo v právnej poradni, podeľte sa so svoj recept, pridajte obrázok