
svetluska13 | Jarné cestoviny s medvedím cesnakom
reklama
Výborný obed nielen na zelený piatok.
Ingrediencie
1 | hrnček | cestoviny |
2 | kusov | vajce |
1 | zväzok | medvedí cesnak |
1 | polievková lyžica | ghee maslo |
3 | polievkové lyžice | Eidam |
Postup
Cestoviny uvaríme podľa návodu v osolenej vode. Zlejeme vodu.
Ghee maslo rozpustíme v panvici, pridáme uvarené cestoviny a vajíčka vymiešané so soľou a čiernym korením.
Po minúte pridáme nadrobno nasekaný medvedí cesnak, miešame pokým vajíčka nestuhnú podľa našej chuti.
Preložíme na tanier a posypeme nastrúhaným syrom.
Dobrú chuť :)
Výnos
2 Porcie
Celkový čas
35 minút
Čas prípravy
20 minút
Čas varenia / pečenia
15 minút
reklama
reklama
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
Ďalšie recepty
Segedínsky guláš
Slavka K | Segedínsky guláš
Segedínsky guláš
Tradičná klasika, ktorá sa nikdy neomrzí.
Špenátové halušky
Alica7 | Špenátové halušky
Špenátové halušky
Výborné špenátové halušky, ktoré môžeme podávať ako prílohu k mäsu, s tvarohom a opečenou slaninou alebo syrovou omáčkou.