Miš - maš

Popis

Nepečná obdoba francúzkych zemiakov

Miš - maš - recept

Zhrnutie

Porcie
Porcie
Zdrojkámoška Katka
Čas prípravy
30 minút
Čas varenia / pečenia
Celkový čas
30 minút

Ingrediencie

1kilogramzemiakov
1kuscibuľa
3kusyvajicka
2kusyšpekáčky

Inštrukcie

Zemiaky očistíme, nakrájame na márne kúsky, skôr tenšie plátky ... a uvaríme. Vo väčšom hrnci na oleji podusíme cibuľu, pridáme nakrájanú špekáčku, alebo klobásu ... chvíľu opečieme a nakoniec zamiešame vajíčka, soľ, korenie podľa chuti. Do hotovej praženice primiešame uvarené zemiaky.

Poznámky

... u nás je toho stále málo ... a dokonca chutí všetkým.

Vaše hodnotenie: Žiadne
4
Priemer: 4 (1 hlas)

Komentáre

jeej aké jednoduché..a musí to byt fajn.. Áno

Tak toto rada varím ked sa nikomu nič nechce.MM si to ešte obleje opraženou slaninkou a my zase postrúhaným syrom.

Mnaaaaam, som hladnaaaaaaaa.

No fajn , mám nový variant francúzskych , ďakujem .

mňam,milujem tvoje zemiaky na márne kúsky Tlieskam

Tak som si to uvarila, chutilo, dúfam, že bude chutiť aj drahému Hambím saVeľký úsmev Diiiky moc Áno

 

Naničmama.sk

Každá z nás sa občas cíti nanič. S nami ten pocit prekonáte!
Zvládnite spolu s nami deti, manžela, domácnosť, varenie, prácu, zdravie, krásu ... Všetko vrámci hesla - Som krásna, múdra, úspešná a už len občas v "depresii" ;). Podeľte sa o svoje zážitky, skúsenosti v blogu, požiadajte o radu v diskusnom príspevku, alebo v právnej poradni, podeľte sa so svoj recept, pridajte obrázok