Miš - maš

Pridal/a Kamila

Nepečná obdoba francúzkych zemiakov

Miš - maš - recept
Porcie
Porcie
Zdrojkámoška Katka
Čas prípravy
30 minút
Čas varenia / pečenia
Celkový čas
30 minút

Ingrediencie

1kilogramzemiakov
1kuscibuľa
3kusyvajicka
2kusyšpekáčky

Inštrukcie

Zemiaky očistíme, nakrájame na márne kúsky, skôr tenšie plátky ... a uvaríme. Vo väčšom hrnci na oleji podusíme cibuľu, pridáme nakrájanú špekáčku, alebo klobásu ... chvíľu opečieme a nakoniec zamiešame vajíčka, soľ, korenie podľa chuti. Do hotovej praženice primiešame uvarené zemiaky.

Poznámky

... u nás je toho stále málo ... a dokonca chutí všetkým.

Vaše hodnotenie: Žiadne
2.5
Priemer: 2.5 (2 hlasy)
 

Naničmama.sk

Každá z nás sa občas cíti nanič. S nami ten pocit prekonáte!
Zvládnite spolu s nami deti, manžela, domácnosť, varenie, prácu, zdravie, krásu ... Všetko vrámci hesla - Som krásna, múdra, úspešná a už len občas v "depresii" ;). Podeľte sa o svoje zážitky, skúsenosti v blogu, požiadajte o radu v diskusnom príspevku, alebo v právnej poradni, podeľte sa so svoj recept, pridajte obrázok