Terina jarná

Popis

skvelý recept nie len na veľkonočné sviatky

Terina jarná - recept

Zhrnutie

Porcie
plech srnčí chrbát
Zdrojvlastný
Čas prípravy
1 hod
Čas varenia / pečenia
Celkový čas
1 hod

Ingrediencie

250millilitrovtatarskej omáčky
252millilitrovkyslá smotana
1plechovkastrerilizovaná zelenina MORAVANKA
1plechovkastrerilizovaná kukurica
150gramovšunky
petržlenová vňať
kocky bojónu
2decilitrevody
1balíkželaniny na TERINU

Inštrukcie

Vodu dáme zovrieť a necháme roztopiť bujón. Potov v miske zmiešame všetku zeleninu, niektorú nakrájame, nakrájame šunky, pridáme smotanu, tatársku omáčku.

Do rozpustenej vody s bujónom pridáme sáčok želatíny, necháme 10 min. naboptnať a ešte teple vlejeme do pripravenej misky so zeleninou, smotanou a Tatárkou.

Formu srnčieho chrbta vyložíme potravinovou fóliou, alebo alobalom a zmes tam vlejeme. Prikryjeme alobalom a necháme stuhnúť do druhého dňa. 

Vaše hodnotenie: Žiadne
5
Priemer: 5 (1 hlas)
 

Naničmama.sk

Každá z nás sa občas cíti nanič. S nami ten pocit prekonáte!
Zvládnite spolu s nami deti, manžela, domácnosť, varenie, prácu, zdravie, krásu ... Všetko vrámci hesla - Som krásna, múdra, úspešná a už len občas v "depresii" ;). Podeľte sa o svoje zážitky, skúsenosti v blogu, požiadajte o radu v diskusnom príspevku, alebo v právnej poradni, podeľte sa so svoj recept, pridajte obrázok