Ďakujeme všetkým, ktorí sa zapojili do súťaže so svojim receptom. Výhercami balíčkov Dr.Oetker sú: Danuch, Alessandra, pegybaby, melisa, glumik, a sadu kníh Detská univerzita získavajú tosijo, n.e.l.i.n.k.a, patkadomca, annie a nobelovka. Výhrecom srdčene blahoželám, pošlite mi, prosím, cez kontakt svoju adresu. Ďakujem.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Devy krásne, každú, ktorá do 16.2.2014 pridá na Naničmamu recept s fotografiou na chutné prekvapenie pre svoju lásku, automaticky zaradíme do losovania o 5 balíčkov produktov Dr.Oetker v hodnote 20 € a 5 sád kníh Detská univerzita.
Stačí ak do 16. februára 2014 pridáte na Naničmamu aspoň 1 recept na slávnostnú večeru, obed alebo sladké prekvapenie ... s obrázkom a máte šancu na výhru. Svoje recepty vkladajte do príslušnej kategórie v závislosti od toho, či pôjde o recept na sladké pečenie, hlavné jedlo alebo iné.
Do losovania budú zaradené všetky recepty, aj viac od toho istého autora, avšak každý užívateľ môže získať len jednu cenu. Zopár rád ako fotiť výsledok vášho kulinárskeho umenia nájdete v článku Ako odfotiť jedlo
Mená víťazov uverejníme 19.2.2014.
Víťazov budeme kontaktovať prostredníctvom mailovej adresy uvedenej pri registrácii na Nanicmama.sk.
Na základne našej výzvy nám výherca pošle svoje meno, adresu. Údaje budú použité výhradne na doručenie výhry.
V prípade, že výherca do 10 pracovných dní nezareaguje na výzvu, jeho cena prepadá náhodne vyžrebovanému súťažiacemu.
Nie je želatína ako želatína!
Želatína sa dá v kuchyni použiť dvoma spôsobmi: na sladko pri príprave rôznych krémov a dezertov a na slano do aspikov alebo slanej vaječnej tlačenky. Zatiaľ čo náplne dezertov musia ostať po použití želatíny krémové, no zároveň pevné, aspiky a vaječné alebo salámové tlačenky musia byť mimoriadne tuhé. Preto Dr.Oetker vyvinul špeciálnu želatínu, určenú na slané dobroty.
4 dôvody, prečo použiť pri príprave slaných jedál Želatínu na vaječnú tlačenku a aspiky:
- je mimoriadne tuhá
- výborne drží tvar
- bola vyvinutá špeciálne na prípravu slaných pokrmov
- práca s ňou je veľmi jednoduchá
Vyskúšajte a uvidíte, že sa na ňu môžete vždy spoľahnúť!