Ako som varila Prsia a la Adus
odpadla som...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
jaaaaaj krásne si navarila. Očuj zelerový bol s hrozienkami či s kyslou smotanou? Mňaaaaaaam.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
s kyslou smotanou, jogurtom, no a ja som tam pridala ešte mrkvu a jablko, to odporúčam, to mi vyšlo
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Jasné, veď to jablko v pôvodnom recepte aj bolo a mrkva to len vylepšila
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Eva
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
výborné, tuším si rozosmiala aj bábätko v mojom bruchu, nejak sa rozkopalo. A čo treba robiť, keď ani cibuľa ani žiadne mäso neni?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
hodiť do pľacu ten škaredý pohľad a zapiť vodou
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
tak to skúsim večer, hádam bude mužovi chutiť
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Jaj, či si ty dobre navarila ....
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ani by som nepovedala, že dobre
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
paprika by aj mohla byt ale kel by u nas nepresiel...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
som odpadla
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
dobrý návod ako si nepokaziť obed, nie?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
... si píš
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
mám zopár takých receptov, napr. ako nerobiť kačku na mede, ako nerobiť guláš, ...,
väčšinou varím tak od oka, nuž a ono to sem tam aj tak dopadne
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Na Tvojom mieste už dávno oslovím vydavateľstvá s ponukou kuchárskej knižky
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
možno, raz ...
, to vieš, už vidím ako sa o môj antikuchársky bestseller trhajú
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
"jen aby ses nedivila, panenko"
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
i divila bych se, moje milá, to víš, že bych se divila
jáj, helus, tie tvoje bonmoty
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Výborne si navarila.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Dostala som na ne veľkú chuť a teda neváhala "nebohá pilná" i pustila sa do varenia.
Nazrela som do mrazáka a zistila, že kuracie prsia nemám v evidencii zásob, nuž vytiahla som karé. Nazrela som do chladničky a tam som zistila, že nemám tatársku - žiadnu, ale mám papriku a kel, dobre uvidíme, čo s tým.
Nakukla som medzi korenie, a kari taktiež nevlastním. No čo už, z pôvodného receptu som mala iba tú cibuľu, aj to len takú maličkú. Riadne nasrdená so škaredým pohľadom som sa pustila do varenia. MM mal aj poznámočku, vraj je vidieť, podľa toho pohľadu, že som vo svojom obľúbenom kútiku. Tak som mu odvrkla, že to zazeranie je v postupe na prípravu tohto jedla.
Hodila som na rozohriaty olej tú trošku cibuľky, orestovala, pridala na slížiky nakrájanú papriku, zopár slížikov kelu a troška to osmahla. Pridala som mäsko, nechala zatiahnuť, potom osolila, okorenila (čierne mleté), trocha vegety, podliala horúcou vodou a udusila domäkka. Hotovo. Ako príloha celerový šalát podľa návodu od Mamanany.
Na záver len malé odporúčanie, tú papriku a kel tam nedávajte, to som tam nevymyslela moc dobre, ale hladný človek zje hocičo.
P.S. Lenka, díky za recept, mohlo to byť dobré.