reklama

co zajtra varit?poradte...:)

fantika , 29. 01. 2011 - 19:53

reklama

babyyy ja uz fakt neviem co zajtra varit..poradte nieco,inspirujte ma prosiim...Úsmev Mrkám

Pozrite si aj


reklama


reklama

mnnaaauuu, So, 29. 01. 2011 - 19:57

Pirohy Úsmev Úsmev Úsmev už polepené a ochutnané čakajú na zajtrašie uvarenie :)

fantika, So, 29. 01. 2011 - 19:59

jaaj moj muz by ma hnalHambím sa Chichocem sa on potrebuje v nedelu nieco masovee,a cestoviny veru neraad papaa..Vyplazený jazyk

mnnaaauuu, Ne, 30. 01. 2011 - 19:45

ale ved pirohy nie sú cestovinyyyy Chichocem sa Chichocem sa vidíš, preto som si brala MM Úsmev jeho najviac potešia jedlá ako sú pirohy, bryndzové halušky, s.ivkové knedle a adokonca aj rezance s makom :) maso ani veľmi nie, ked tak, tak bud rezne alebo len čisté nemastné bez kosti Chichocem sa Chichocem sa

lydusha (bez overenia), So, 29. 01. 2011 - 20:00

Haaaaaaaaa tak toto je dobra tema. Aj ja rozmyslam. Posledny navrh bol zapecene maso so syrom a smotanou : rezne naklepes,jemne osolis,okorenis, supnes do hladkej muky, prudko opecies, nastruhas udeny plus neudeny syr, das do poolejovanej zapekacej misy,na to maso, zasa syr, polejes smotanou, mozes aj tym vypekom a zapekas... k tomu opekane zemiaky alebo kasu, pripadne ryzu a polievka...hm....rajcinova? Masova?

fantika, So, 29. 01. 2011 - 20:01

polievka bude klasickaa nedelnaa...len to druhee ma maatalo..Chichocem sa len veru neviem co na toto povie moja novobjavenaa alergia na laktoozu..Vyplazený jazyk inak znie to perfis..Áno

evicka, So, 29. 01. 2011 - 22:47

To je super napad! Muz sice kupil na zajtra rybu, ale pozajtra... Tlieskam

fantika, So, 29. 01. 2011 - 20:13

baby nemaate nejakee takee receptiiky kde sa ku masu v nejakej forme dajuu vyuzit rozne semienka ako lanove, tekvicove atd..alebo recept kde je maso akoze v kabate bud z listkoveho alebo ineho cesta..povedzme kuracie prsia..nieco takee novee by som vyskuusala..Úsmev

apple, So, 29. 01. 2011 - 21:54

moja mama dáva sezamové a lanové semienka do strúhanky(klasika trojobal)

dasa_, Ne, 30. 01. 2011 - 10:28

ja ked robím cestíčko - klasika. vajíčko, múka, soľ, trocha vody alebo mlieka, prípadne aj korenie - tak vždy do toho pridávam aspon dve kopcované lyžice sezamu a spolu to zmixujem ponorným mixérom. Obalujem v tom aj kúsky zeleniny: varená mrkva, cuketa, paprika na pásiky, varený kaleráb ...

fantika, So, 29. 01. 2011 - 20:23

vyzeraa to dobre..len nechaapem ako to ze tam nedala ziadnu smotanu ani nic tekuteeho na zapecenie...

Veron, So, 29. 01. 2011 - 20:24

babi facebookarki hodte si do vyhladavaca irenkine dobrotky je tam super receptik na zapekany kel

fantika, So, 29. 01. 2011 - 20:28

facebook mi momentaalne strajkuje bohuzial..Smútok

Veron, So, 29. 01. 2011 - 21:13

Zapekaný kel
Suroviny:
1 hlávka kelu, soľ, 150 g masla... 200 g údeného, 1-2 údené klobásy, 3-4 vajcia, 2 dl kys. smotany, 200 g uvarenej ryže, soĺ, korenie, 1 cibuľa, olej.
Postup:klobasku a udene pokrajame spenime cibulku.Kel si vcelku uvarime v osolenej vode s maslom 120g a nakrájame.Zmiešame s klobaskou cibulkou udenym a ryzou uvarenou na tvrdsie ochutime solou a korenim podla chuti.Dame na maslom vymasteny pekac a zaleje smotanou v ktorej sme rozslahali vajcia.Zapecieme.

zdroj:irenkine dobrotky facebook

eva m, Ne, 30. 01. 2011 - 09:26

nuz ja upeciem morcacie prsia vcelku (spravne nasolene, nakoreneneMrkám ) plus ryza. A polievocka uz je hotova - kuracia.
Eva Slnko

Ivan M, Pi, 10. 02. 2012 - 19:04

Kto mi poradí : čo má moja matka variť ?
Má to byť lacné, dibré a má biť toho veľa

Erkočka, Pi, 10. 02. 2012 - 20:57

Segedínský guláš, koľko mäsa dáš - toľko dáš, kvantum kapusty, knedľu, alebo chlebík a môžete papkať celý týždeňSlnko

Klaudia17, Pi, 10. 02. 2012 - 23:14

Erkočka aj ja zajtra varím segedín,ale neverím že u nás vydrží týždeň k tomu knedľu od Fidorky je vynikajúca odporúčam.Tlieskam Tlieskam Tlieskam

reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama