Morčacie mäsko s baklažánom - recept :)
Evka, prosim, vysvetli mi, co ti je nesympatické a kde sa tazko orientuje, aby sme vedeli, co s tym mozemem urobit.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
nevedela som sa zorientovat, kam mam dat text. Aj ta tabulka je na mna moc "tabulkova" . A ked som klikla na moznost viac ingrediencii, hodilo ma to niekde uplne na zaciatok a vyfarbilo mi to na cerveno, ze nieco chyba.
pre mna najlepsie klasika - napisat pod seba suroviny, za tym postup a basta fidli
ale vsak som sa vynasla
Eva
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Vyzerá to optimisticky
keď baklažán nahradím cuketou - moc tomu neublížim, čo povieš ?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ale vooobec tomu neublizis, len sa to bude volat s cuketou a nie s baklazanom
Eva
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
No to naozaj vyzera dobre.
kamila, ja si myslím že ta spústa požiadaviek a tabuliek na receptoch, ono ťa to vlastne ani nepusti ani viac ingrediencií nepridá ak všetko nevypíšeš a podľa mňa nie vždy vieš porcie a pod. veci.
Predtým to bolo lepšie aspoň teda podľa mňa.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
aj to je dobre, margori, odporucam
Eva
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja som tiež už zopárkrát chcela vložiť receptík v tomto novom šate....ale nepodarilo sa mi.
Evka m sa vynašla....
.
Predošlá verzia mi bola sympatickejšia....táto je dľa mňa taká šablónovo-tabuľkovo...uhladená .
A keď sme pri tom....neviem čím to je, ale prvýkrát som vkladala recept v predošlej verzii a NO problem. Tak isto aj obrázok.
Teraz sa mi niekoľkokrát nezadarilo....
Naposledy som vkladala obrázok pred týždňom.....kliknem nahrať obrázok, potvrdím....a vyskočí hore červený nápis "Musíte nahrať obrázok".....
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Na 10-ty pokus som to vzdala....aaach jo!
Prizvala som si aj môjho mladého, počítačovo zdatnejšieho....skúsil a zakončil: "Som z toho jelen".
Tak sme dvaja
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Zistovala som, tabulkove vkladenie ingrediencii je kvoli tomu, aby sa dali prepocitat ingrediencie, ak chcete napr. dvojnasobnu davku ...Pri tomto module na recepty bude mozne doplnit program , ktory vyberie recept podla vlozenych ingrediencii.
Dievcata, aky prehladavac pouzivate, v poslednej dobe pribudlo vela receptov, takze sa to asi da, aj ked verim, ze to nie je uplne jednoduche, treba doplnit viac poloziek. Len tento modul na recepty mame asi tristvrte roka. Jasne a obcas moze vyskocit technicky problem, stalo sa nam uz aj take.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Receptík vyzerá dooooosť dobre. Uložím a a pri najbližšej príležitosti vyskúšam. Sú tam všetky suroviny, ktoré mám rada ďakujem Evka
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
rado sa stalo, odporucam
Eva
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja mám chrome - skúsenosti ako Evka
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja som prečítala margori, že máš chromé skúsenosti
Ja mám Explorer
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
no napr.ja ktorú nikto neučil v škole PC našťastie moji synovia mi dali pár hodín náuky.Som minule išla dať zem.chlieb recept dievčatá lepší som nejedla a potrebovala som tam dať už len uvar,zemiak v šupke postrúhame no ale ten mi tam nevošiel myslím do receptu tak som to vzdala.Aj som si myslela,že poprosím Evku M ale ........no aspoň by sme sa zasmiali,Evi pozdravujem ťa.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Zistovala som aj to,neda sa dam hned v uvode viac moznosti na ingrediencie. Ak je malo poloziek na ingrediencie, staci kliknut na zelene okienko pod ingredienciami Viac ingrediencii, len treba mat vyplnenu kategoriu receptu pod ingredienciami.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
aj ja ta pozdravujem, Klaudia , vsak si sa mohla ozvat,
rada poradim (aj ked neviem)
Eva
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ani mne velmi neulahodilo vkladat recepty do receptov
Chcela som dat recept na kolac, ale gramy, dkg, nikde, tak som to vzdala A tiez ma vyhodilo kvoli ingredienciam, nakoniec ich v zaklade nemam (nakoniec som citala, ze musim mat cely recept napisany a tak dat dalsie ingrediencie). A dost to trva, kym to tam dam. Niekedy je aj tazko odhadnut pocet alebo cas
Tiez nie som tabulkova
Inak, Evka, super recept
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
vyskusaj, nelinka, bude ti chutit, uvidis
Eva
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
vidím, že si môj recept vyskúšala, som rada, že Ti chutí, aj ja zvyknem zameniť kuracinu za morčacie
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
fiha, Tuti, to je tvoj recept? ja som ho objavila niekde asi na fb, tam sa prekladali aj zemiaky. Nuz vobec mi nedosla podobnost s tvojim receptom, hoci je mozne, ze som taky podobny videla aj tu.
Ale ja som znama skleroticka . Dufam, ze som sa nedopustila plagiatorstva
Eva
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Jeden problem som objavila, ak vlozite velky obrazok, klasika nad 200 KB, tak donekoncan pyta program obrazok, namiesto aby napisal, ze ste pridali velky subor. Strašné s ním. Toto môže byť jeden z problémov.
Pokial viem, pre viac ingrediencii staci zadat kategoriu,myslim z udajov, kotre su za ingrediencami, nemusi byt vlozeny cely recept. Vlastne tie polozky, ktore su oznacene cervenou hviedzickou.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Eva m, v pohode. Recepty sú na to , aby sa pripravovali.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Pôvodne som chcela dať tento môj recept medzi Recepty, ale je mi to tam také nesympatické a ťažko orientovateľné, že radšej využívam diskusiu
.
)
Našla som kdesi na nete podobný receptík, upravila som si ho podľa seba a dneska si pochutnávam na skvelom, zdravom jedle
(Musím sa ale krotiť, nech to nezjem celé, lebo si chcem nechať aj na zajtra do práce na obed
Takže:
)
1 baklažán
4 paradajky
1 zelená paprika
1 cibuľa
1 cesnak
300 g morčacieho stehna (vykostené
pasírované paradajky
soľ, korenie, olivový olej
nízkotučný tvrdý syr
Baklažán nakrájame na kolieska a potretý jemnučičko olivovým olejom na plechu v rúre trocha opečieme.
. Pomleté mäsko opražíme na troške olivového oleja a podusíme, kým sa odparí šťava, ktorú pustilo. Pridáme pretlačený cesnak, soľ, korenie.
. Posledná vrstva je plne fuk, čo vyjde
.
. Na posledných 5 minút som zapla gril
.
Očistené mäsko pomelieme spolu s cibuľou, paprikou a 2 paradajkami. Ja som tam šupla aj kúštik hlávkového šalátu - tak na mňa kukal v tej chladničke, reku už so mnou čosi urob
Na dno jenskej misy cvrkneme trošku pasírovaných paradajok, dáme vrstvu mäsa, na to dáme kolieska baklažánu, naň kolieska paradajok, na to zasa mäsko, polejeme pasírovanými paradajkami, zasa dáme baklažán, zasa mäsko, baklažán... Vrstvíme, kým máme čo
Zakryté pečieme na 200 stupňov asi 20 minút, potom odokryjeme, posypeme hojne nastrúhaným syrom (mala som aj nízkotučný plesňový syr, tak som ho na kúsky nakrájala a tiež pekne poukladala) a zapečieme, kým je navrchu zo syra pekná kôrka
Nuž to vám je taká pochúťka, že uvidíte, keď si uvaríte


Prajem Vám pekný deň
Eva