reklama

pomooc

kavalentinka , 31. 08. 2011 - 17:03

reklama

neviem Chichocem sa Babizne,prosim napiste mi co mam urobit s velkou,oranzovou dinou.Dostala som ju od kamosky.Ona vraj aj tu vypraza a robi dinanku,aj polievku.Ananas nechcem robit,lebo mojim detom to nechuti.Tak co?hm?

Pozrite si aj


reklama


reklama

fantika, St, 31. 08. 2011 - 17:08

polievka je výborná..skúsala som ju podla receptu co je aj tu na NM,s oprazenými roznymi semiackami..fakt si pochutnáte..vyskúsaj.. Úsmev a z tekvice sa dajú piect aj koláciky..je vela receptov,skús vygooglit.. Mrkám

ja_hodka (bez overenia), St, 31. 08. 2011 - 17:18

všetko možné...mňam. Vyprážanú nerobievam, ale opečiem z oboch strán na oleji do zlatista, podlejeme sojovou omáčkou a dusím - toto je najjednoduchší recept a môžme to aj každý deň, jeme s ryžou, alebo kus-kus. Môžes pridať rozne druhy zeleniny. Pečená je tiež výborná ako príloha a keď sa nezje, môžeš povariť v zeleninovom vývare, pridať muškátový oruešok, soľ, smotana (aj so sójovou smotanou je to lahoda), estragón (ten je tam dôležitý) a pretlačíš cez lis (prípadne rozmixuješ) na krémovú polievku.
Pečená/grilovaná s cuketou, baklažánom, cibuľou a červenou alebo žltou paprikou, všetko na kúsky nakrájané na plechu a pokvapkané olivovým olejom - fajná príloha k rôznym jedlám, pre mňa aj samostatné jedlo, prípadne ak nakrájaš na maličké kúsky, môžeš pridať do cestovinových šalátov, kus-kusu, slovenskej ryže...atď.
Strúhať do cesta na koláče - zvlášť piškotové a bublaninové cesto...
neviem...možno aj mraziť, ale potom v zime sa zas mrazené nehodí.

reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama