reklama

Recept na LOSOSA

babula32 , 17. 09. 2010 - 14:47

reklama

Dievcata,prosim o nejaky dobrucky,odskusany recept na LOSOSA.Hanba,nehanba,prvy krat som kupila tuto rybku vcelku,nie filety a konzerva.Je to pravda,ze nema kosticky?Nerada by som v nedelu volala ku stolu zachranku.Deti /10,8,7/ maju radi zato len PANGASIUS,lebo nie su v nom kosti.Vopred dakujem.babulaSlnko

Pozrite si aj


reklama


reklama

megina, Pi, 17. 09. 2010 - 14:58

skus ho dat na papier na pecenie a potom do alobalu.pod rybu daj kusky masla a cesnaku,na lososa vylej stavu z citrona, potom poukladaj sampiony a lubovolnu zeleninu. navrch opat cesnak a maslo. uzavriet vsetko spolu do papiera a alobalu,aby nic nevytieklo a upiect.vyborneVyplazený jazyk

Pegybabi, Pi, 17. 09. 2010 - 18:04

Milujem rybky na rôzny spôsob a samozrejme aj lososa.
Lososa osolíme, položíme na alobal, pokvapkáme olivovým olejom, navrh položíme vetvičku rozmarínu a kolieska citrónu. Zabalíme alobal položíme na plech a dáme ho piecť do vyhriatej rúry na 200 stupňov na asi 15 - 20 minút.Vyplazený jazyk
Veľmi dobré recepty na úpravu lososa nájdeš na:
http://www.receptylosos.cz/

martinaj, So, 24. 11. 2012 - 07:22

Losos kostičky veru má.

Klaudia17, So, 24. 11. 2012 - 10:57

Ja nedávam citron,ale pomaranč má to fajnovejšiu chuť.

motylik, So, 24. 11. 2012 - 23:32

Ked kúpiš lososa vcelku, ten má spravidla veľké kostičky, ktoré sa dajú ľahko povyberať. Losos naplátkovaný je už bez kostičiek.
Je to vynikajúca ryba a navyše má veľa dôležitých stopových prvkov.

Klaudia17, Ne, 25. 11. 2012 - 12:05

Ešte pridám keby niekto chcel omáčku:Ak ostane nejaký výpek do toho vyžmýkať 2-3 pomaranče,solamyl ak treba trošku soli bod varu a hotovo.

reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama