sterilizovana fazulka
http://www.receptyonline.com/recepty/zavaranie/sterilizovana-zelena-faz…
toto som zatiaľ vygúglila.Skús aj Ty,možno nájdeš niečo zaujímavé.Ja nemám skúsenosti,ale pokiaľ viem,treba ju viackrát sterilizovať.Ak niečo nájdem,dám to tu.Ahoj,Darina
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
http://www.onlinerecepty.sk/index.php/zavaraniny/zeleninove-zavaraniny/…
Ešte som našla tento recept.Myslím,že je výhodnejší,máš možnosť výberu - na slano alebo na kyslo.Tak nech sa darí!
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja mam svoj rokmi overeny recept:3l.vody,3dcl octu,20dkg cukru,trocha nakladača-to všetko uvarim a necham vychladnut.Fazulku očistim,pokrajam dam varit do slanej vody.Ked začne vriet,vezmem penu ktora sa tvori.Necham cca5min.povarit.Potom to scedim a rychlo ochladim.Dam do fliaš a zalejem nalevom.Sterilizujem od bodu varu 5min.Použivam ju na varenie,privarok aj ako pochutka k televizoru.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
podla akeho receptu zavarate faulku strúčiky?aky nalev robite a ako dlho sterilizujete?