reklama

sterilizovana fazulka

marianka80 , 14. 07. 2009 - 00:30

reklama

podla akeho receptu zavarate faulku strúčiky?aky nalev robite a ako dlho sterilizujete?

Pozrite si aj


reklama


reklama

mariena, Ut, 14. 07. 2009 - 17:41

Ja mam svoj rokmi overeny recept:3l.vody,3dcl octu,20dkg cukru,trocha nakladača-to všetko uvarim a necham vychladnut.Fazulku očistim,pokrajam dam varit do slanej vody.Ked začne vriet,vezmem penu ktora sa tvori.Necham cca5min.povarit.Potom to scedim a rychlo ochladim.Dam do fliaš a zalejem nalevom.Sterilizujem od bodu varu 5min.Použivam ju na varenie,privarok aj ako pochutka k televizoru.:-)

reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama