
reklama
Inšpirácia na jedndouchý, rýchly a zdravý obed nielen pre delenú stravu.
Ingrediencie
400 | gramov | treska |
3 | kusov | farebná paprika |
3 | kusov | paradajky |
1 | kus | cuketa |
3 | strúčiky | cesnak |
1 | kus | cibuľa |
trocha | maslo | |
trocha | olivový olej | |
trocha | soľ | |
trocha | čierne korenie | |
trocha | červené korenie | |
trocha | rasca drvená |
Postup
Zeleninu očistíme a nakrájame. Na oleji oparžíme cinuľu s cenakom, prdiáme papriku, chvíľu podusíme, pridáme cukinu. osolíme, okoreníme podľa chuti. Na záver pridáme paradajky. Paradajkám stačia dve minúty.
Rybu posolíme, okoreníme čiernym korením, červenou paprikou rascou ... a na masle krátko opečieme z oboch strán.
Doplňujúce obrázky




Výnos
2 Porcie
Celkový čas
30 minút
Čas prípravy
10 minút
Čas varenia / pečenia
20 minút
reklama
reklama
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
Ďalšie recepty
Hlivový perkelt so špenátovými haluškami
dasa_ | Hlivový perkelt so špenátovými haluškami
Hlivový perkelt so špenátovými haluškami
Hlivový perkelt s cibuľou a mletou paprikou, podávaný s haluškami zo špenátu, vajec a múky – chutné a sýte vegetariánske jedlo.
Žĺtkové orechové rezy
Alica7 | Žĺtkové orechové rezy
Žĺtkové orechové rezy
Vynikajúce orechové rezy so žĺtkovou polevou. Recept na pekáč 20x30 cm.