
No tak toto je mňamkové jedlo i keď je základ knedla, ktorá sa na nás usmieva po otvorení chladničky....
1⁄2 | kus | knedľa |
1 | kus | džem |
300 | millilitrov | mlieko |
3 | kusov | vajce |
50 | gramov | práškový cukor |
150 | gramov | strúhanka |
Knedľu pokrájame na tenšie plátky ktoré trochu ponoríme do mlieka len toľko, aby trošku zvlhli.
Potom jednu stranu natrieme džemom a druhou prikryjeme.
Obalíme vo vajíčku a strúhanke.
Vypražíme do zlatohneda v oleji a ešte za tepla obalíme v cukre.
Chutia ako menej prácna verzia šišiek.
Mňam, mňam
Chudobných ritierov, moje deti velmi radi
Ale, ja mám aj druhú variantu chudobných ritierov
Tiež nakrájat knedlu na plátky,tiež len trocha ponoríme do mlieka-ktoré ale pred tým trocha osolím.Obalíme len v strúhanke a vypražíme.Na vrch dám (čo chladnička dá)ale najradšej máme-paradajku,papriku,cibulu Mňam,mňam,mňáááám!!!
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
jeej,my mame kucharsku knihu s tymto receptom a je to fakt dobre,ale da sa to robit aj so starsimi rozkami
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
.... a ... namiesto knedle sa da pouzit aj vianocka, je to mnamka, chrot chrot chrot, treba vyskusat, ...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
..beriem...aj s tym nazvom...