Popis
myslela som, že sa to hodí do delenej, ale je tam tá múka, tak to bude skôr pre vegetariánov a ostatných ;-)

Zhrnutie
Porcie | |
---|---|
Zdroj | kuchárska kniha |
Čas prípravy | 30 minút |
Čas varenia / pečenia | |
Celkový čas | 30 minút |
Ingrediencie
biele tofu | ||
1/2 kocky zel. bujónu | ||
2,5 dl vody | ||
2 KL sój. omáčky | ||
2-3 PL hl. múky | ||
4 strúčiky cesnaku | ||
1 KL mletej červ. papriky | ||
štipka mletého ďumbieru | ||
trochu korenia na čínu | ||
rasca,soľ, MČK |
Inštrukcie
Na plátky nakrájané tofu vložíme do misy. Pripravíme si marinádu - vo vriacej vode rozpustíme bujón, pridáme sójovú omáčku a ešte horúce vylejeme na tofu. Necháme odstáť, po vychladnutí scedíme, potrieme pretlačeným a so soľou zmiešaným cesnakom a obalené v zmesi múky a korení opečieme na oleji.
Poznámky
ja som dala cesnak do marinády a tofu tým získalo jemnú cesnakovú chuť (pre tých, ktorí cesnak moc nemusia). a papali sme to so zemiakovou kašou. Dobrú chuť :-D
- Ak chcete komentovať, prihláste sa alebo zaregistrujte
Exportovať do:- Vytlačiť
Komentáre
Tak toto musím skúsiť..vyzerá to chutne.
:-DVyzerá to super,podľa Kořínkovej to je rastlinný deň.Díky.
Skúsila som a bolo to veľmi chutné a rýchle
mňam 