Bravčové koleno so zeleninou, zemiakmi a chrenom.

Popis

Slniečko sa na nás začína usmievať ale stále je zima, tak takého sýte jedlo občas nezaškodí. Zasýti a zahreje Úsmev

Bravčové koleno so zeleninou, zemiakmi a chrenom. - recept

Zhrnutie

Porcie
Porcie
Čas prípravy
20 minút
Čas varenia / pečenia
2 hod
Celkový čas
2 hod, 20 minút

Ingrediencie

1kusbravčové koleno zadné
1kuscibuľa väčšia
2strúčikycesnak
6kusyčierne korenie, nové korenie,
1kuschilli paprička malá
2kusymrkva
1kusmrkva žltá
1kuscibuľa
1kuspetržlen
1⁄2kuszeler
1kuskalerab
1kuspór malý
4kusyzemiakov väčších
2polievkové lyžicechren čerstvý

Inštrukcie

Zadné bravčové koleno očistíme dáme do veľkého hrnca. Pridáme soľ, cibuľu, cesnak,bobkové listy, čierne a nové korenie, chilli papričku, zalejeme vodou tak aby bolo mäso ponorené a necháme variť. Medzitým si očistíme a nachystáme zeleninu. Nakrájame na väčšie kusy, pór na koieska, zemiaky na polovicu. Keď sa začína mäso oddelovať od kosti vyberieme ho, vývar precedíme, vrátime do hrnca. Pridáme všetku zeleninu okrem póru a vykostení kusy mäsa. Môžeme dochutiť soľou a mletým čiernym korením. Necháme variť do mäkka zeleniny. Na záver pridáme pór len tak aby sa zohrial.
Na tanier dáme vývar so zeleninou, porciu mäsa, zemiak a posypeme čerstvým strúhaným chrenom.... dobrú chuť.

Vaše hodnotenie: Žiadne
4
Priemer: 4 (1 hlas)
 

Naničmama.sk

Každá z nás sa občas cíti nanič. S nami ten pocit prekonáte!
Zvládnite spolu s nami deti, manžela, domácnosť, varenie, prácu, zdravie, krásu ... Všetko vrámci hesla - Som krásna, múdra, úspešná a už len občas v "depresii" ;). Podeľte sa o svoje zážitky, skúsenosti v blogu, požiadajte o radu v diskusnom príspevku, alebo v právnej poradni, podeľte sa so svoj recept, pridajte obrázok