Hlivový paprikáš

Popis

Nemusí byť vždy len mäso a tak je tu ďalšie využitie zdravej hlivy. V týchto letných dňoch rýchly obedík....

Hlivový paprikáš - recept

Zhrnutie

Porcie
Porcie
Čas prípravy
10 minút
Čas varenia / pečenia
20 minút
Celkový čas
30 minút

Ingrediencie

400gramovhliva ustricova
1kuscibuľa
2kusypaprika
3polievkové lyžiceolej
1plátokmasla ( tak 1 cm )
soľ,červená paprika, čierne korenie

Inštrukcie

Hlivu si očistíme servítkom (neumývam aby nebola nasiaknutá vodou), natrhám na menšie kusy, cibuľu nakrájať na drobno, papriku na pásiky. Na oleji restujeme cibuľu, pridáme hlivu a trochu osolíme. Keď pustí štavu pridáme červenú papriku ( podľa chuti) a chvíľku restujeme, zalejeme teplou vodou, pridáme papriku a dusíme do mäkka. Na záver dochutíme soľou, mletým čiernym korením a plátkom masla - môžeme ho obaliť v troche múky. Necháme prevrieť a podávame. Ja som podávala s nokerlami z kvaky ale môžu byť aj cestoviny ....tie si pripravíme kým sa hliva dusí.

Poznámky

Recept na nokerle z kvaky som tu už uverejnila.

Vaše hodnotenie: Žiadne
0
Zatiaľ nehodnotené

Komentáre

Včera som si nadelila na obed! Veľmi dobré to je, veľmi:)

 

Naničmama.sk

Každá z nás sa občas cíti nanič. S nami ten pocit prekonáte!
Zvládnite spolu s nami deti, manžela, domácnosť, varenie, prácu, zdravie, krásu ... Všetko vrámci hesla - Som krásna, múdra, úspešná a už len občas v "depresii" ;). Podeľte sa o svoje zážitky, skúsenosti v blogu, požiadajte o radu v diskusnom príspevku, alebo v právnej poradni, podeľte sa so svoj recept, pridajte obrázok