Dzeny
reklama
Výborný obed takmer bez práce.
Ingrediencie
8 | kusov | zajačie stehná |
12 | kusov | zemiak |
1 | plechovka | sušené paradajky |
3 | polievkové lyžice | olej |
Postup
Zemiaky očistíme, pokrájame, v miske zmiešame s olejom a soľou, vysypeme na plech, môžeme pridať racsu.
Umyté zajačie stehná nakoreníme a posolíme, položíme na zemiaky. Zemiaky aj stehná môžeme poliať trochou nálevu zo sušených paradajok. Odkryté pečieme cca hodinu.
Nakoniec poukladáme na stehná sušené paradajky a necháme prikryté piecť cca 10 min.
Výnos
8 Porcie
Celkový čas
1 hod, 20 minút
Čas prípravy
10 minút
Čas varenia / pečenia
1 hod, 10 minút
reklama
reklama
Super kombinácia, milujem recepty všetko na jednom plechu
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Mnaaaaam
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ďalšie recepty
Šalátová omáčka s medvedím cesnakom
dasa_
Šalátová omáčka s medvedím cesnakom
Milujem túto omáčku, pripomína mi detstvo. Okrem klasickej sladkokyslej verzie s kôprom môžete vyskúšať aj verziu s medvedím cesnakom
Zamatová roláda
Slavka K | Zamatová roláda
Zamatová roláda
Vyborný sviatočný zákusok s kakaovým korpusom bez múky a dvoma druhmi krému. Ak chcete aj krém bez múky, môžete múku nahradiť 1,5 balíčkom Zlatého klasu.