Rýchly, sýty recept na obed alebo večeru ... varila som tým čo nemajú radi bryndzu ... ich škoda

Porcie | |
---|---|
Čas prípravy | 10 minút |
Čas varenia / pečenia | 15 minút |
Celkový čas | 25 minút |
Ingrediencie
300 | gramov | šampiňóny |
1 | plátok | maslo |
2 | decilitre | šľahačková smotana |
400 | gramov | cestoviny |
mleté čierne korenie | ||
250 | gramov | ricotta |
soľ | ||
muškátový oriešok |
Inštrukcie
Šampiňóny (boli krémové) nakrájam na plátky, restujem na masle aby sa trochu opiekli. Zalejem smotanou, nechám zredukovať, osolím, okorením mletým čiernym korením a trochou muškátového orieška. Uvaríme si cestoviny na skus, nám chutia široké rezance, pridáme ich do omáčky, dobre premiešame. Na tanieri na vrch pridáme ricottu, ktorú okoreníme, posypem čiernou soľou a ozdobíme vňaťou z jarnej cibuľky.