Šampiňonové cestoviny s ricottou

Popis

Rýchly, sýty recept na obed alebo večeru ... varila som tým čo nemajú radi bryndzu ... ich škoda Chichocem sa

Šampiňonové cestoviny s ricottou - recept

Zhrnutie

Porcie
Porcie
Čas prípravy
10 minút
Čas varenia / pečenia
15 minút
Celkový čas
25 minút

Ingrediencie

300gramovšampiňíony
1plátokmaslo
2decilitresmotana 33 %
400gramovcestoviny
250gramovricotta
soľ, mleté čierne korenie, muškátový oriešok

Inštrukcie

Šampiňóny (boli krémové) nakrájam na plátky, restujem na masle aby sa trochu opiekli. Zalejem smotanou, nechám zredukovať, osolím, okorením mletým čiernym korením a trochou muškátového orieška. Uvaríme si cestoviny na skus, nám chutia široké rezance, pridáme ich do omáčky, dobre premiešame. Na tanieri na vrch pridáme ricottu, ktorú okoreníme, posypem čiernou soľou a ozdobíme vňaťou z jarnej cibuľky.

Vaše hodnotenie: Žiadne
5
Priemer: 5 (1 hlas)

Komentáre

Prosím, mohla by si si opraviť chybu "šampioňonové cestovyny"Prekvapenie... až oči z toho bolia. Inak receptík zaujímavýÁno.

Ďakujem za upozornenie, rýchlo optavujem aby si neprišla o zrak Mrkám. Stane sa....

Tých preklepov je tam viacej, stane sa, len tá hrúbka bila do očíMlčím.

Jasné stane sa, našťastie v slove cestoviny len raz...Veľký úsmev a to viditeľne. Opravila som dúfam, že všetky. ĎAKUJEM ešte raz za pozorné čítanie Hambím sa.

všetky nie .... sú šampiňóny = šampiňónové a ty máš šampioňonové  ale oči mi to nekolie Úsmev

Uf asi sa musím vrátiť naspäť do školy... no môžem zato,že mám tak múdry telefón čo vie robiť aj chyby...

nikto nie je dokonalý, natož telefóny Chichocem saChichocem saChichocem sa

Hm.....ale taký návrat do školy .... aj by som brala na chvíľku PohodaSlnko

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.