reklama
Jemné pečivo, ktoré možeme pospájať nutelou alebo len tak ako keksíky nechať.

Ingrediencie
250 | gramov | maslo |
130 | gramov | trstinový cukor mletý |
2 | kusov | vajce |
400 | gramov | hladká múka |
štipka | soľ | |
Na obalenie: | ||
2 | polievkové lyžice | cukor krupica |
1 | čajová lyžička | škorica |
Plnka: | ||
100 | gramov | Nutella |
30 | gramov | maslo |
Postup
Vyšľaháme cukor s maslo a postupne zašľaháme aj vajíčka. Do hmoty pridáme múku a soľ. Vypracujeme cesto, zabalíme do fólie a necháme v chlade aspoň hod.
Tvarujeme guličky vo veľkosti vlašského orecha, kladieme na plech vystlaný papierom na pečenie.
Pečieme asi 10 min. na 170 st. do ružova.
Veľmi jemný kryštálový cukor zmiešame zo škoricou a ešte teplé koláčiky v ňom obaľujeme.
Po vychladnutí spájame krémom - Nutellu s vymešame s maslom.
Výnos
20 Porcie
Celkový čas
1 hod, 50 minút
Čas prípravy
1 hod, 40 minút
Čas varenia / pečenia
10 minút
reklama
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte