
Jessika
reklama
Úrodu rebarbory som spracovala do kompótu. Z neho som upiekla šťavnatý koláčik plný kokosu. Je to koláč na menší plech 25x35 cm.
Ingrediencie
400 | gramov | hladká múka |
1 | kus | rebarborový kompót |
150 | gramov | cukor |
2 | čajové lyžičky | sóda bikarbóna |
2 | polievkové lyžice | kakao |
1 | balík | vanilkový cukor |
3 | decilitre | mlieko |
1⁄4 | kus | maslo |
80 | gramov | kokos strúhaný |
6 | polievkové lyžice | cukor |
Postup
Všetky suroviny na korpus dáme do misky. Pridáme nahrubo rozmixovaný kompót a vypracujeme cesto, ktoré dáme na plech vystlaný papierom na pečenie.
Cesto zarovnáme a pečieme v predhriatej rúre na 180 °C.
Po upečení ho ešte horúci polejeme kokosovou polevou. Tu pripravíme zohriatím masla, mlieka a pridaním cukru a kokosu. Povaríme. Poleva vsiakne do koláča a kokos ostane navrchu. Dobrú chuť.
Výnos
20 Kus
Celkový čas
55 minút
Čas prípravy
20 minút
Čas varenia / pečenia
35 minút
reklama
reklama
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
Ďalšie recepty
Omeleta
Alica7
Omeleta
Chutná omeleta s kukuricou alebo hráškom vhodná nielen na raňajky.
Zemiakové bryndzové pirohy
Alica7 | Zemiakové bryndzové pirohy
Zemiakové bryndzové pirohy
Najlepšie domáce pirohy zo zemiakového cesta plnené bryndzovo-zemiakovou plnkou.