Nátierka z údenej parenice

Popis

Údená parenica je vynikajúca sama o sebe. Nepotrebuje vlastne nič viac.

Sem tam sa ale stane, že kúsok ostane, prípadne je v akcii. Vtedy je čas na zmenu.

Nátierka z údenej parenice - recept

Zhrnutie

Porcie
Porcie
Čas prípravy
5 minút
Čas varenia / pečenia
Celkový čas
5 minút

Ingrediencie

200gramovúdená parenica
50gramovmaslo izbovej teploty
2polievkové lyžicetatarská omáčka, prípadne kyslá smotana
1čajová lyžičkahorčica
1zväzokpažítka

Inštrukcie

Syr nastrúhame na jemno, asi ako mrkvu na šalát. Pridáme maslo, tatarku a horčicu. Dôkladne premiešame. Ak nestačí slanosť syra, tak opatrne dosolíme. Nakoniec vmiešame na jemno nakrájanú pažitku. Podávame s chlebíkom, prípadne bagetkou.

Ak chceme šetriť kalórie, tak miesto tatarskej omáčky pridáme kyslú smotanu. A kľudne môžeme ubrať aj z masla. Najdôležitejšia je chuť údenej parenice, snažíme sa ju neprebiť inými chuťami.

Vaše hodnotenie: Žiadne
0
Zatiaľ nehodnotené
 

Naničmama.sk

Každá z nás sa občas cíti nanič. S nami ten pocit prekonáte!
Zvládnite spolu s nami deti, manžela, domácnosť, varenie, prácu, zdravie, krásu ... Všetko vrámci hesla - Som krásna, múdra, úspešná a už len občas v "depresii" ;). Podeľte sa o svoje zážitky, skúsenosti v blogu, požiadajte o radu v diskusnom príspevku, alebo v právnej poradni, podeľte sa so svoj recept, pridajte obrázok