
reklama
Tento koláč zvládne aj šikovný manžel.
Ingrediencie
750 | gramov | jablko |
4 | decilitre | voda |
6 | polievkové lyžice | cukor |
2 | balíky | okrúhle piškóty |
2 | balíky | Zlatý klas |
čokoládová poleva | ||
šľahačka |
Postup
Olúpané jablká postrúhame, pridáme 2 dl vody, cukor a uvaríme kašu. Krémové prášky rozmiešame vo 2 dl vody, pridáme do ovocnej kaše a chvíľu povaríme.
Dno okrúhlej tortovej formy vyložíme piškótami, pokvapkáme rumom, zalejeme teplou jablkovou kašou.
Vrstvu a postup opakujeme 4-krát. Po vychladnutí aa stuhnutí jablkovej plnky tortu vyklopíme a oblejeme čokoládovou polevou.
Pred podávaním ozdobíme šľahačkou. Dobrú chuť
Výnos
4 Porcie
Celkový čas
2 hod
Čas prípravy
2 hod
Čas varenia / pečenia
0 minút
Ďalšie recepty
reklama
reklama
je dobry robievame ho
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Tento zákusok poznám, je fantastický.