reklama

Nepečený chlebíček

Pridal/a M.á.r.i.a dňa 03. 12. 2019 - 12:12 - Recepty M.á.r.i.a
Nepečený chlebíček, Nepečené zákusky, recept, M.á.r.i.a

reklama

Siahla som po starom recepte a taká malá ukážka ako sa aj z nepečného koláčika dá pripraviť na tanieri celkom slávnostný dezert

Ingrediencie

3 kusov vajce
250 gramov práškový cukor
30 gramov kakao
250 gramov Cera
150 gramov BB puding
150 gramov okrúhle piškóty
1 polievková lyžica rum
1 kus vanilkový cukor
Článok pokračuje pod video reklamou
Článok pokračuje pod video reklamou

Postup

Vajíčka, cukor, kakao šľahám nad parou na hladkú a hustú hmotu. Šľahať radšej dlhšie aby sme to nemali riedke a stuhlo to. Pridám nakrájanú Ceru a BB puding - rýchlo miešam aby sa v teplej hmote rozpustila Cera a puding nevytvoril hrudky. 2 pl si odoberiem a rozriedim rumom, týmto pospájam dve a dve piškóty. Hmotu striedavo nalievam do fóliou vystletej chlebíčkovej formy, prekladám piškótami, nechám stuhnúť. Na tanieri ozdobím kopčekom zmrzliny, karamelovým krokantom a čokoládovým toppingom, ovocím ...

Robím túto hmotu aj tak, že do hotovej pridám umyté hrozienka, nasekané rôzne druhy orechov, kandizovanú pomarančovú kôru a nasekaké piškóty. Vtedy to dám stuhnúť do formy od srnčieho chrbáta a nechám stuhnúť. Vyklopím a mám nepečený srnčí chrbát.

Výnos
10 Porcie
Celkový čas
40 minút
Čas prípravy
20 minút
Čas varenia / pečenia
20 minút

reklama


reklama

reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama