Talianska vajíčková polievka.

Pridal/a anjeli

No keď už som sa s tými polievkami nejak rozbehla, tak ešte jednu fakt rýchlu a jednoduchú pridám. /A keďže tento týždeň som ešte nič "talianske" neuvarilaVeľký úsmev, tak aspoň takto.../

Talianska vajíčková polievka. - recept
Porcie
Porcie
Čas prípravy
5 minút
Čas varenia / pečenia
10 minút
Celkový čas
15 minút

Ingrediencie

3šálkykuracieho vývaru
3kusyvajec
60gramovparmezánu
 trochapetržlenovej vňate

Inštrukcie

1 šálka = 300ml

Ak nemáme nachystaný kurací vývar a pre prípad potreby odložený napr. v mrazáku, môžeme použiť 2 kocky slepačieho bujónu, na chuti polievka nič nestratíMrkám.

Kurací vývar alebo vodu /900ml+2 kocky bujónu/ privedieme do varu. Vajíčka rozšľaháme, pridáme parmezán a keď vývar začne vrieť vlejeme vajíčkovú zmes a premiešame. Prehrejeme a podávame posypané troškou parmezánu a petržlenovou vňaťou.

My ju máme radšej s nakrájanými hriankami so zapečeným syrom navrchu.

 

 

Vaše hodnotenie: Žiadne
0
Zatiaľ nehodnotené
 

Naničmama.sk

Každá z nás sa občas cíti nanič. S nami ten pocit prekonáte!
Zvládnite spolu s nami deti, manžela, domácnosť, varenie, prácu, zdravie, krásu ... Všetko vrámci hesla - Som krásna, múdra, úspešná a už len občas v "depresii" ;). Podeľte sa o svoje zážitky, skúsenosti v blogu, požiadajte o radu v diskusnom príspevku, alebo v právnej poradni, podeľte sa so svoj recept, pridajte obrázok