
verika92 | Kačacia pečeň s jablkami
Delikatesa, ktorá patrí k jeseni.
Ingrediencie
400 | gramov | kačacia pečeň |
soľ | ||
mleté čierne korenie | ||
3 | kusov | jablká |
Postup
Pečeň nakrájame na plátky hrubé 1 cm. Plátky dáme na panvicu. Keďže je pečeň mastná, sama si pustí masť. Po opečení ich dáme na teplé miesto, až teraz osolíme a okoreníme.
Súčasne si pripravíme jablká. Jablká umyjeme, nakrájame na kolieska aj so šupkou, vykrajovačkou odstránime jadrovníky a opražíme ich tiež na kačacej masti z oboch strán.
Na tanier položíme kolieska jabĺk a na ne kúsky pečene. Trochu pokvapkáme aj vypečenou kačacou masťou.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
Ďalšie recepty