Slivková koža

Pridal/a AngiVeve dňa 19. 11. 2021 - 22:33 - Recepty AngiVeve

Zdravá maškrta 

Slivková koža
Postup

Slivky umyjeme, nakrájame a rozmixujeme s cukrom podľa chuti. Nalejeme na plech vystlaný papierom.

Vložíme do rúry a sušíme. Keď je povrch suchý a lesklý koža je hotová. Sušíme cca 9 hodín maximálne na 80 stupňov.

Potom necháme vychladnúť.

Dá sa sušiť aj vonku, keď je horúci deň, len treba prikryť proti hmyzu.

Nakrájame najlepšie na pásiky a zrolujeme.

Doplňujúce obrázky
Slivková koža
Výnos
40 1
Celkový čas
9 hod, 15 minút
Čas prípravy
15 minút
Čas varenia / pečenia
9 hod