
Tangy | Mexický fazuľový guláš
reklama
Rýchly chutný recept pri ktorom neušpiníte veľa riadu.
Ingrediencie
2 | polievkové lyžice | olej |
80 | gramov | cibuľa |
200 | gramov | klobása |
1 | polievková lyžica | mletá červená paprika |
100 | gramov | baby mrkva |
100 | gramov | kukurica |
3 | plechovky | fazuľa |
1 | plechovka | drvené paradajky |
100 | gramov | červená paprika |
1 | čajová lyžička | chilli korenie |
trocha | soľ |
Postup
Na oleji orestujeme najemno nakrájanú cibuľu a na kolieska nakrájanú klobásu, posypeme mletou červenou paprikou, podlejeme vodou a pridáme karotku a kukuricu. Päť minút povaríme, pridáme fazuľu, paradajky a nakrájanú červenú papriku.
Dochutíme mexickým korením chilli con carne, dosolíme podľa potreby a povaríme. Podávame s čerstvým chlebom (foto s klasickým, ale častejšie robievam s domácim) alebo s ryžou. Vrch môžeme ozdobiť pochúťkovou smotanou alebo postrúhaným syrom. Dobrú chuť.
Výnos
3 litre
Celkový čas
20 minút
Čas prípravy
20 minút
Čas varenia / pečenia
0 minút
reklama
reklama
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
Ďalšie recepty
Veľkonočná paska
Kamila | Veľkonočná paska - recept
Veľkonočná paska
Fotorecept na tradičnú veľkonočnú pasku. Recept na kysnutý veľkonočný koláč, ktorý na sviatočnom stole na Veľkú noc jednoducho nesmie chýbať.
Bratislavské rezy
Alica7 | Bratislavské rezy
Bratislavské rezy
Klasické a chutné bratislavské rezy ako ich poznáme z cukrárne.