
reklama
Kto nemá chuť na strukovinu môže vymeniť za rukolu ...
Ingrediencie
toastový chlieb | ||
olivový olej | ||
balzamikový ocot | ||
rukola | ||
mozarella | ||
ančovičky |
Postup
Toustový chlebík si opečieme na sucho. Tanier trochu polejeme balzamikom a olivovým olejom, položíme na to toust. Naň dáme umytú a osušenú rukolu, na vrch dáme mozarellu. Ozdobíme ju ančovičkou. Soliť už nemusíme spojením chutí to bude stačiť.... dobrú chuť.
Vhodné aj na rýchle občerstvenie pre nečakanú návštevu.
Výnos
1 Porcie
Celkový čas
10 minút
Čas prípravy
5 minút
Čas varenia / pečenia
5 minút
reklama
reklama
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
Ďalšie recepty
Pistáciový koláč
Alica7
Pistáciový koláč
Výborný pistáciový koláč, do ktorého môžete použiť aj iný druh orechov. Recept je na menší pekáčik 20x30 cm.
Vynikajúci bezlepkový ovocný koláč
Kamila
Vynikajúci bezlepkový ovocný koláč
Vláčny ovocný koláč s višňami v bezlepkovej verzii. Je jedno či použijete višne, čerešne, čučoriedky, maliny alebo na menšie kúsky nakrájané marhule