
reklama
Kto nemá chuť na strukovinu môže vymeniť za rukolu ...
Ingrediencie
toastový chlieb | ||
olivový olej | ||
balzamikový ocot | ||
rukola | ||
mozarella | ||
ančovičky |
Postup
Toustový chlebík si opečieme na sucho. Tanier trochu polejeme balzamikom a olivovým olejom, položíme na to toust. Naň dáme umytú a osušenú rukolu, na vrch dáme mozarellu. Ozdobíme ju ančovičkou. Soliť už nemusíme spojením chutí to bude stačiť.... dobrú chuť.
Vhodné aj na rýchle občerstvenie pre nečakanú návštevu.
Výnos
1 Porcie
Celkový čas
10 minút
Čas prípravy
5 minút
Čas varenia / pečenia
5 minút
reklama
reklama
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
Ďalšie recepty
Guláš z bravčového mäsa
Slavka K
Guláš z bravčového mäsa
Poctivý tradičný guláš z bravčového mäsa. Hustý, voňavý a plný chuti – presne taký, aký máme radi 😊
Plnené zemiakové knedličky s mäsom
Slavka K
Plnené zemiakové knedličky s mäsom
Fotorecept na Cepelinai - zemiakové knedličky plnené mäsom. Sú podobné našim pirohom, no v litovskom štýle, sú sýte a výborné.