
reklama
Tradičné španielske jedlo, veľmi jednoduché a chutné
Ingrediencie
250 | gramov | zemiak |
trocha | olej | |
trocha | mlieko | |
trocha | pažítka | |
trocha | soľ | |
trocha | čierne korenie | |
1 | kus | vajce |
Postup
Zemiaky uvarené v šupke očistíme a nakrájame na kolieska, primiešame cibuľu pokrájanú na kocky, osolíme, okoreníme.
Na panvici zohrejeme lyžičku oleja a opekáme zemiaky s cibuľou, premiešavame, mlieko zmiešame s vajcom a nalejeme na zemiaky.
Tortillu pečieme zakrytú na miernom ohni asi 5 minút, po vyklopení na tanier ju posypeme pažítkou.
Doplňujúce poznámky
hodi sa ktomu acidko:-)
Výnos
1 Porcie
Celkový čas
30 minút
Čas prípravy
30 minút
Čas varenia / pečenia
0 minút
reklama
reklama
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
Ďalšie recepty