
Ako rychlo a chutne spravit rybku.
Ingrediencie
2 | kartóny | fileta z pangasiusa |
400 | gramov | lečo |
9 | plátky | oravská slanina |
trocha | soľ | |
trocha | mleté čierne korenie |
Postup
filetu si nakrajame na vacsie stvorce, z velkej mi vyslo 5 ks a malej 4. poukladame do pekacika, na kazdu filetu polozime platok oravskej slaniny nakrajany na hrebienok a na vrch dame leco aj so stavou (oplati sa dat viac stavy, pripadne este trosku vody). posolime, pokorenime, pecieme tristvrte hodinku na 180 stupnoch na strednom roste. (aaale kedze moja rura pecie na heslo, moze sa stat, ze niekde bude aj skor upecena)
je krehucka, stavnata a vyborne chuti so zemiakovou kasou. a hlavne je to rychlo. (sun)
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
Ďalšie recepty
Zemiakový prívarok s bravčovým perkeltom
Martuška 123 | Zemiakový prívarok s bravčovým perkeltom
Zemiakový prívarok s bravčovým perkeltom
Zemiakový prívarok alebo zemiaky na kyslo - jednoduché a tradičné jedlo, ktoré sa výborne hodí k mäsu.
Plnené kuracie prsia zapečené v slaninke
Martuška 123 | Plnené kuracie prsia zapečené v slaninke
Plnené kuracie prsia zapečené v slaninke
Kuracie prsia plnené syrom a šunkou a zapečené v slanine. Jednoduchý a chutný recept k nedeľnému obedu.