
Ako rychlo a chutne spravit rybku.
2 | kartóny | fileta z pangasiusa |
400 | gramov | lečo |
9 | plátky | oravská slanina |
trocha | soľ | |
trocha | mleté čierne korenie |
filetu si nakrajame na vacsie stvorce, z velkej mi vyslo 5 ks a malej 4. poukladame do pekacika, na kazdu filetu polozime platok oravskej slaniny nakrajany na hrebienok a na vrch dame leco aj so stavou (oplati sa dat viac stavy, pripadne este trosku vody). posolime, pokorenime, pecieme tristvrte hodinku na 180 stupnoch na strednom roste. (aaale kedze moja rura pecie na heslo, moze sa stat, ze niekde bude aj skor upecena)
je krehucka, stavnata a vyborne chuti so zemiakovou kasou. a hlavne je to rychlo. (sun)
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
Ďalšie recepty
Pekinské placky
Martuška 123 | Pekinské placky
Pekinské placky
Kysnuté cesto na závin aj rožky - bez kysnutia
JarushkaD | Záviny bez kysnutia
Kysnuté cesto na závin aj rožky - bez kysnutia
Tento recept mám od mojej mamy, takže má určite viac ako 50 rokov. Je výborný. V ceste je droždie, ale netreba čakať na kysnutie. Cesto je výborné na záviny, rožky, šatôčky...