Ovocná torta

Popis

smotanová ovocná torta so sviežim ovocím
Ovocná torta - recept

Zhrnutie

Porcie
Porcie
Čas prípravy
1 hod, 30 minút
Čas varenia / pečenia
Celkový čas
1 hod, 30 minút

Ingrediencie

6kusyvajec
6polievkové lyžicepolohruba muka
6polievkové lyžicekryštálový cukor
 balíkprášku do pečiva
750millilitrovrastlinná smotana
3kusykyslá pochúťková smotana
6kusyvanil.cukor
4polievkové lyžiceovocné pyré
1kilogramrôzneho ovocia
1kustortové želé

Inštrukcie

Bielka a žĺtka vyšľaháme zvlášť s cukrom, pridáme múku a prášok do pečiva a pečieme vo vyhriatej rúre cca 30 min. Korpus dáme vychladnúť a prekrojíme na 3 časti. V miske si vyšľaháme rastlinnú šľahačku s kyslou smotanou a vanilkovým cukrom, ku ktorým pridáme ovocné pyré. podľa kyslosti ovocného pyré môžeme pridať alebo ubrať vanilkového cukru. Prvý plát natrieme vrstvou šľahačkovej zmesi, poukladáme ovocie napr. ako na obrázku 1, zakryjeme vrstvou šľahačkovej zmesi, dáme druhý plát, potrieme vrstvou šľahačkovej zmesi a poukladáme napr. jahody ako na obrázky 2 a potrieme vrstvou šľahačkovej zmesi. Dáme posledný plát, ktorý taktiež pokryjeme vrstvou šľahačkovej zmesi, naaranžujeme ovocie, ktoré namáčame v pripravenej želatine podľa návodu a dozdobíme šľahačkovou zmesou. Dáme do chladničky aspoň na 30 minút... Dobrú chuť...

Postup: 

Ovocná torta - recept postup 1
Ovocná torta - recept postup 2
Ovocná torta - recept postup 3
Vaše hodnotenie: Žiadne
0
Zatiaľ nehodnotené

Komentáre

Waw ta je krásna a aka musi byt chutna. Tlieskam

No, ta je krasna! A navyse vyzera velmi chutne a zdravo.
TlieskamTlieskamTlieskamVyplazený jazykVyplazený jazykVyplazený jazyk (ten jazyk sa zalizuje, nie vyplazuje)

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.