reklama

Tvrdé škoricové hviezdičky

ventuska , 21. 12. 2014 - 18:09

reklama

Robila som škoricové hviezdičky s bielkovou polevou,ale sú dosť tvrdé.Zmäknú ešte,keď ich dám do nejakej dózy alebo mám vyskúšať dať do krabice s jablkom,tak ako medovniky?Aj vaše bývajú také tvrdé?

Pozrite si aj


reklama


reklama

Evka1223, Ne, 21. 12. 2014 - 20:45

Neviem, aký druh cesta si použila. Moja mamka pečie škoricové hviezdičky aj 2 týždne vopred......kamoška má recept, že ich má mäkké hneď.
Ja ich nepečiem ....dostanem (giggle)
Pečiem iné druhy a vymieňame si :-)

Odležané budú iste mäkšie.....tým jablkom v dóze nemôžeš nič pokaziť....skús, alebo sa tvár, že majú byť presne také chrumkavé (y)

ventuska, Po, 22. 12. 2014 - 08:47

Robila som podľa tohto receptu

dobruchut.azet.sk/recept/2560/skoricove-hviezdicky-s-polevou/

reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama