
Rýchle, zdravé a chutné, vhodné ako príloha k mäsku
1 | kus | karfiol |
1⁄2 | polievková lyžica | maslo |
100 | gramov | syr |
1⁄4 | čajová lyžička | soľ |
trocha | čierne korenie |
Rozobratý karfiol povaríme vo vriacej osolenej vode, vyberieme.
Ešte horúci rozmixujeme s troškou masla (ja som dala rastlinné) a so syrom (použila som nízkotučný plátkový, ale môže byť aj tavený).
Trošku okoreníme. Aby sa ľahšie rozmixoval, pridáme trošičku (ozaj len málo) vody, v ktorej sa karfiol varil. A hotovo.
ak vyskusas, daj vediet, ci vam chutilo
Eva
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
A čo k tomu alebo s čím ste to papali Evi?Môže to byť naozaj dobré,práve som mužovi hovorila že by sme si mohli zajtra urobiť karfiol,tak toto sa šikne ...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
dala som to k pecenemu masku.
Ale myslim, ze by sa to hodilo aj k vselicomu inemu, aj napr. ako samostatne jedlo, poliate oprazenou cibulkou.
Eva
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Evi určite vyskúšam,dík za tip ..ja karfiol prudko ľúbim
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
aj ja, preto som to vyskusala
Eva
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahojte všetci,
náhodou som sa dostala sem, a ... vyzerá to fajn. Nielen dobré recepty a nápady ale, čo je hlavné aj štipka humoru. Takže budem asi pravidelný návštevník, ak dovolíte...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Dovolíme,dovolíme a vitaj medzi nami
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ta, už som robila pyré z hrášku a mrkvy...dokonca som mrkvové pyré nadstavovala karfiolom, ale samotné karfiolové pyré?-hm, vyzerá to prudko jedlé...karfiol milujééém, isto skúsim
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Podľa popisu to vyzerá lákavo , ďalšia obmena pyré , určite vyskúšam , díky.