reklama

Fašírka z diviny na smotane

Pridal/a fidorka dňa 25. 01. 2012 - 12:10 - Recepty fidorka
obrázok k receptu

reklama

Výborná záležitosť :-)

Ingrediencie
250 gramov divina
200 gramov bravčové mäso
2 kusov vajce
1 kus žemľa
  trocha mlieko
  trocha soľ
1 čajová lyžička korenie na divinu
1 čajová lyžička horčica
80 gramov slanina
  trocha hladká múka
250 gramov kyslá smotana
Článok pokračuje pod video reklamou
Článok pokračuje pod video reklamou
Postup

Mäso pomelieme, premiešame s vajíčkami, žemľou namočenou v mlieku, soľou, korením a pokrájanou slaninou.

Sformujeme valec, dáme do pekáča, podlejeme vodou a upečieme.

Treba to piecť ale na miernejšej teplote ako klasickú fašírku.

Upečenú vyberieme, do výpeku pridáme horčicu a kyslú smotanu rozmiešanú s múkou, povaríme a precedíme. Najlepšie chutí so žemľovou knedľou.

Výnos
4 Porcie
Celkový čas
1 hod, 30 minút
Čas prípravy
1 hod, 30 minút
Čas varenia / pečenia
0 minút

reklama


reklama

agnes, St, 25. 01. 2012 - 12:27

To vypada tak dobre a ja som hladna,ze slintam na pc.Hambím sa

reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama