
reklama
Ani necítiť, že tam nie sú zemiaky:)
Ingrediencie
250 | millilitrov | acidofilné mlieko |
350 | gramov | polohrubá múka |
150 | gramov | slanina |
1 | balík | bryndza |
1 | kus | vajce |
soľ |
Postup
Do misy si nalejeme acidofilne mlieko pridame 1 vajce, sol a poloh.muku a premiesame ,aby nam vzniklo hustejsie cesto ak sa zda este riedke dodame muku.
Potom hadzeme do vriacej osolenej vody halusky kym sa varia roztopime slaninku. Halusky uvarene scedime a zmiesame so s rozpustenou slaninkou a bryndzou.
Výnos
4 Porcie
Celkový čas
30 minút
Čas prípravy
30 minút
Čas varenia / pečenia
0 minút
reklama
reklama
a z kyslej smotany by to nemohlo byť?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ahoj marianka ,,,,,,,,,,,,vyskusaj a uvidime
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Manžel miluje halušky,tvoj recept určite skúsim...
