Pečená červená repa - cvikla.

Popis

Veľmi lahodná príloha alebo aj samostatné jedlo.
Pečená červená repa - cvikla. - recept

Zhrnutie

Porcie
Porcie
ZdrojOd dcéry a trochu upravené.
Čas prípravy
1 hod
Čas varenia / pečenia
Celkový čas
1 hod

Ingrediencie

500gramovčervená repa (cvikla)
10strúčikycesnak
2polievkové lyžicečerstvých, mrazených byliniek - tymián, rozmarín
4polievkové lyžiceolivový olej extra virgin
2polievkové lyžicebalzamikový ocot
1štipkabylinková soľ

Inštrukcie

Surovú červenú repu – cviklu očistíme a nakrájame na väčšie mesiačiky. Tieto potom položíme na väčší kus alobalu, posypeme ju cesnakom, bylinkami, soľou, polejeme olivovým olejom a balzamikovým octom. Medzitým si predhrejeme rúru na 200 stupňov, alobal uzatvoríme, dobre stlačíme okraje a celý balíček položíme na plech a dáme piecť do rúry cca 60 – 80 minút.
Vaše hodnotenie: Žiadne
0
Zatiaľ nehodnotené

Komentáre

fiha, fiha, toto je zaujimave Áno
tu cviklu nepredvaram ,ci?
Eva Slnko

Cvikla je v surovom stave.... doplním v recepte...ináč má to fantastickú chuť a hlavne je zdravá. Často si teraz robievam aj polievku z cvikle.

podla toho, co som si mrkla na nete, zodpoveda toto papanie aj mojej terajsej dieetke, tak sa necham inspirovat Áno
Eva Slnko

Vyzerá to doooooobre Úsmev Už len pečené zemiačky k tomu chýbajú.

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.