Pečená červená repa - cvikla.

Pridal/a Pegybabi
Veľmi lahodná príloha alebo aj samostatné jedlo.
Pečená červená repa - cvikla. - recept
Porcie
Porcie
ZdrojOd dcéry a trochu upravené.
Čas prípravy
1 hod
Čas varenia / pečenia
Celkový čas
1 hod

Ingrediencie

500gramovčervená repa (cvikla)
10strúčikycesnak
2polievkové lyžicečerstvých, mrazených byliniek - tymián, rozmarín
4polievkové lyžiceolivový olej extra virgin
2polievkové lyžicebalzamikový ocot
1štipkabylinková soľ

Inštrukcie

Surovú červenú repu – cviklu očistíme a nakrájame na väčšie mesiačiky. Tieto potom položíme na väčší kus alobalu, posypeme ju cesnakom, bylinkami, soľou, polejeme olivovým olejom a balzamikovým octom. Medzitým si predhrejeme rúru na 200 stupňov, alobal uzatvoríme, dobre stlačíme okraje a celý balíček položíme na plech a dáme piecť do rúry cca 60 – 80 minút.
Vaše hodnotenie: Žiadne
3.375
Priemer: 3.4 (8 hlasy)

Sezónne recepty

 

Naničmama.sk

Každá z nás sa občas cíti nanič. S nami ten pocit prekonáte!
Zvládnite spolu s nami deti, manžela, domácnosť, varenie, prácu, zdravie, krásu ... Všetko vrámci hesla - Som krásna, múdra, úspešná a už len občas v "depresii" ;). Podeľte sa o svoje zážitky, skúsenosti v blogu, požiadajte o radu v diskusnom príspevku, alebo v právnej poradni, podeľte sa so svoj recept, pridajte obrázok