
Veľmi lahodná príloha alebo aj samostatné jedlo.
500 | gramov | cvikla |
10 | strúčiky | cesnak |
2 | polievkové lyžice | bylinky |
4 | polievkové lyžice | olivový olej |
2 | polievkové lyžice | balzamikový ocot |
1 | štipka | bylinková soľ |
Surovú červenú repu – cviklu očistíme a nakrájame na väčšie mesiačiky. Tieto potom položíme na väčší kus alobalu, posypeme ju cesnakom, bylinkami, soľou, polejeme olivovým olejom a balzamikovým octom.
Medzitým si predhrejeme rúru na 200 stupňov, alobal uzatvoríme, dobre stlačíme okraje a celý balíček položíme na plech a dáme piecť do rúry cca 60 – 80 minút.
Cvikla je v surovom stave.... doplním v recepte...ináč má to fantastickú chuť a hlavne je zdravá. Často si teraz robievam aj polievku z cvikle.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
podla toho, co som si mrkla na nete, zodpoveda toto papanie aj mojej terajsej dieetke, tak sa necham inspirovat
Eva
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Vyzerá to doooooobre Už len pečené zemiačky k tomu chýbajú.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
fiha, fiha, toto je zaujimave

tu cviklu nepredvaram ,ci?
Eva