reklama

Pečené zemiaky s bryndzovou nátierkou

Pridal/a Kamila dňa 15. 08. 2016 - 16:47 - Recepty Kamila
Pečené zemiaky s bryndzovou nátierkou, Hlavné jedlá, recept, Kamila

Kamila | Pečené zemiaky s bryndzovou nátierkou


reklama

Asi mnohé poznáte, ale ak by vám chýbala inšpirácia k rýchlemu a hlavne jednoduchému obedu, večeri. Úsmev

Ingrediencie
2 kilogramov zemiak
  trocha olej
  trocha soľ
  trocha mleté čierne korenie
  trocha mletá červená paprika
125 gramov bryndza
50 gramov maslo
  trocha cibuľa
  trocha rasca
  trocha pažítka
Článok pokračuje pod video reklamou
Článok pokračuje pod video reklamou
Postup

Zemiaky dôkladne umyjeme, narežeme na polovice. 

Soľ zmiešame s korením. Zemiaky v reznej časti dôkladne posypeme zmesou soli a korenia. 

Plech vymastíme olejom a zemiaky naň ukladáme reznou časťou dole. Pečieme cca 45 minút pri teplote cca 235°C.

Bryndzu vymiešame so zmäknutým maslom, červenou paprikou a pažítkou. Ak nemáte pažítku, môžete pridať trochu nadrobno nakrájanej cibule.

A už len rýchlo jeme kým je čo. Chichocem sa

15 receptov na úžasné pečené zemiaky

Doplňujúce obrázky
Pečené zemiaky s bryndzovou nátierkou, Hlavné jedlá, recept, Kamila, 1

Kamila

Pečené zemiaky s bryndzovou nátierkou, Hlavné jedlá, recept, Kamila, 2

Kamila

Pečené zemiaky s bryndzovou nátierkou, Hlavné jedlá, recept, Kamila, 3

Kamila

Výnos
3 Porcie
Celkový čas
1 hod
Čas prípravy
15 minút
Čas varenia / pečenia
45 minút

reklama


reklama

reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama