
Roládu pripravujem sporadicky, je výborná teplá i studená:))
Ingrediencie
600 | gramov | mleté bravčové mäso |
100 | millilitrov | mlieko |
1 | kus | cibuľa |
2 | strúčiky | cesnak |
2 | čajové lyžičky | podravka |
trocha | mleté čierne korenie | |
100 | gramov | Eidam |
trocha | soľ | |
5 | kusov | vajce |
trocha | soľ | |
trocha | hrášok | |
1 | kus | červená paprika čerstvá |
2 | polievkové lyžice | rastlinný olej |
Postup
Mleté mäso dáme do misky, pridáme mlieko a zmiešame. Pridáme nadrobno pokrájanú cibuľu, prelisovaný cesnak, podravku, soľ podľa chuti, mleté čierne korenie a postrúhaný tvrdý syr. Všetko dobre premiešame. Môžeme zahustiť strúhankou.
Pripravíme si alobal, trochu ho pomastíme a rozotrieme naň mäsovú zmes.
Pripravíme si praženicu z 5 vajec, ktorú trochu posolíme.
Navrstvíme na mäso, posypeme hráškom a nadrobno pokrájanou červenou paprikou. Pomocou alobalu zatočíme na roládu a alobal uzavrieme.
Zabalíme ešte do jedného alobalu a dáme na plech.
Pečieme pri teplote 200°C 50 minút. Potom alobal odstránime a dopečieme dozlatista asi 10 minút. Podávame so zemiakovou kašou a zeleninou. Dobrú chuť!
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
Ďalšie recepty
Jednoduchá a rýchla jahodová dreň
dasa_
Jednoduchá a rýchla jahodová dreň
Jednoduchý a veľmi rýchly spôsob spracovania jahôd, ktorý poteší najmä všetky deti.
Bravčové na hubách s brokolicovou ryžou
dasa_ | Bravčové na hubách s brokolicovou ryžou
Bravčové na hubách s brokolicovou ryžou
Jednoduchá príprava bravčového mäsa so sušenými hubami.