
reklama
Toto je marcipán,ktorý som okopírovala z netu hodila ho tam Gabika a je úplne najlepší aj chuťovo aj sa s ním super pracuje.
Ingrediencie
125 | gramov | sušené mlieko |
250 | gramov | práškový cukor |
1 | polievková lyžica | med |
1 | polievková lyžica | Cera |
voda |
Postup
Sušené mlieko a pr.cukor preosejeme,pridáme ceru+med(tekutý) a vodu-radšej menej a postupne pridávame-po trošičke.Marcipán vypracujeme rukou,nesmie sa lepiť,ani byť tvrdý.Nakoniec zafarbíme potr.farbivom. Vaľkáme na cerou vymazanej doske a poťahujeme tortu.
Výnos
26 Porcie
Celkový čas
20 minút
Čas prípravy
20 minút
Čas varenia / pečenia
0 minút
reklama
reklama
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
Ďalšie recepty