reklama

Marcipán s medom

Pridal/a Iveta dňa 16. 05. 2007 - 00:11 - Recepty Iveta
obrázok k receptu

reklama

Toto je marcipán,ktorý som okopírovala z netu hodila ho tam Gabika a je úplne najlepší aj chuťovo aj sa s ním super pracuje.

Ingrediencie
125 gramov sušené mlieko
250 gramov práškový cukor
1 polievková lyžica med
1 polievková lyžica Cera
  voda
Článok pokračuje pod video reklamou
Článok pokračuje pod video reklamou
Postup

Sušené mlieko a pr.cukor preosejeme,pridáme ceru+med(tekutý) a vodu-radšej menej a postupne pridávame-po trošičke.Marcipán vypracujeme rukou,nesmie sa lepiť,ani byť tvrdý.Nakoniec zafarbíme potr.farbivom. Vaľkáme na cerou vymazanej doske a poťahujeme tortu.

Výnos
26 Porcie
Celkový čas
20 minút
Čas prípravy
20 minút
Čas varenia / pečenia
0 minút

reklama


reklama

reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama
reklama