ahoj flowerfairy,
vobec to nie je hlupa otazka, naopak. Ja som robila tak, ze som kuracie masko (chladene) uvarila so zeleninou - mrkva, hrasok..., pomixovala - tak ako pises, urobila som si porcie a tak som to zamrazila. Potom som si vzdy jednu porciu vybrala z mraznicky. Neskor som nemixovala, ale nadrobno pokrajala, prip. popucila. Mozes si urobit rozne kombinacie - s mrkvou, alebo so zemiakom, ryzou, alebo s brokolicou atd. a striedat to. Jasne, bez soli a s malilinkou kvapockou olivoveho oleja.
Mozes pouzit aj jemnucku telacinku, alebo kralicie masko.
Eva
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahojte dievčence, možno je to hlúpa otázka, ale o chvíľu začneme papať mäsko a chcela by som vedieť, ako sa to robí. Môžem kúpit napríklad chladené kuracie prsia, uvariť, pomixovať spolu so zeleninkou a zamraziť? Máte nejaké tipy?

Ďakujem a prajem všetkým pekný dníček