
Jessika | Kuracie ražniči
reklama
Kuracie mäso na špajdli.
Ingrediencie
400 | gramov | kuracie prsia |
1 | kus | cibuľa |
100 | gramov | slanina |
100 | gramov | klobása |
1 | kus | paprika |
soľ | ||
olej | ||
korenie |
Postup
Všetky suroviny nakrájame na kocky, pripadne plátky.
Kuracie mäso dáme do marinády, ktorú si pripravíme z oleja, korenia na kura (prípadne soli) .
Na prípravu ražniči potrebujeme špajdle. Na ne striedavo napichujeme suroviny, pokiaľ máme.
Takto pripravené ražniči dáme do pekáča, podlejeme trochou vody, na vrch dáme alobal a dáme piecť. Neskôr ho odstránime a dopečieme.
Podávame s ryžou, zemiakmi a pod.
Doplňujúce obrázky

Jessika
Výnos
3 Porcie
Celkový čas
50 minút
Čas prípravy
10 minút
Čas varenia / pečenia
40 minút
reklama
reklama
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
Ďalšie recepty
Omeleta
Alica7
Omeleta
Chutná omeleta s kukuricou alebo hráškom vhodná nielen na raňajky.
Zemiakové bryndzové pirohy
Alica7 | Zemiakové bryndzové pirohy
Zemiakové bryndzové pirohy
Najlepšie domáce pirohy zo zemiakového cesta plnené bryndzovo-zemiakovou plnkou.